kucuk burjuvalar 

kapat
  1. bir maksim gorki oyunudur. bu aksam saat 19:00 itibariyle duru tiyatro 'da, cukurova universitesi devlet konservatuari ogrencileri tarafindan ucretsiz oynanacaktir.
    #3581352 (ipekbocegikadardikbasli, 25.06.2008 15:54)
  2. turkiye-almanya maci sebebiyle ikinci perdesine kalamadigim oyundur.

hakkinda kisaca soyle bir aciklama mevcuttur,oyun rusya'da ki carlik donemi'nin yikilisina taniklik eden bir devrimin habercisidir. calkalanan yasamin bir aile icinde yarattigi firtinanin izlerinin ne kadar derin oldugunu dort eskizde gozler onune serer. pansiyonerleriyle, calisanlariyla, aile uyeleriyle birlikte sure giden hayat nasil olurda bir anda firtinaya donusur...
    #3582586 (ipekbocegikadardikbasli, 25.06.2008 22:13)

© 2008 - uludağ sözlük

kucuk burjuvalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kucuk burjuvalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucuk burjuvalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokhan zan » uludag sozluk » fazil say » carriye roxalina » tikla arkadas bul » carsi » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » buse kilickaya » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » belki bir gun ozlersin » doe maar » lost un en guzel bayani » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » var misin yok musun tony » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » spam sozluk yazarlari » yabanci dilde egitim » ozunu inkar etmek » en erken bosalma rekoru » alternatif mezar tasi yazilari » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » pasifize etmek » juande ramos » sozlukteki hristiyanlar » kimya diliyle olum » aglamak » tchibo » kufretmek » 3 puanli sistem