kronik sizofren 

1. aslında şizofreni zaten kronik bir hastalıktır, remisyonlarla seyreder, hasta ilacını aldığında iyidir, ama almazsa kötüleşebilir.. mesela diabet de kronik bir hastalıktır, ama kronik diabet denilmez. melanoma malign melanom denir, ama zaten benign yani iyi huylu olanı yoktur.
    bunun gibi örnekler vermek mümkün, terminolojide şizofreninin kalıcı olduğunu anlatmak için söylenir.
    (jack daniel, 08.05.2008 20:28)
  2. (bkz: şizofren ruhlar)
    (isi degistirgeci, 08.05.2008 20:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ilker yasin » parayi bulunca nick degistirmek » sebnem le fatih » fakir fukara edebiyati » kirklareli » annenin lost izlemesi » havali korna » youtube un kapatilmasi olgusu » lider » zencinin mali beyazin cenesini yorar » salca » careless whisper » harcsiz pasaport belgesi » uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi » yer cekiminin faturasini odememek » giresunspor » ben tek siz hepiniz » gonna fly now » sominede odun yerine para yakan insan » walking away » merhametten maraz dogar » fibonacci » martin keamy » nihilist yazar » mesaj hani » sakarya universitesi » portal » arda turan » kartal demirag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa