bugün
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu13
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler14
- uyudun mu yazan kız13
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi31
- otizmliye cennet garanti mi8
üçüncü nesil nevi şahsına münhasır yazar.
nickinin "köpüş" değil de "kopuş" diye okunması gerekir ve ismini kopush fm'den almaktadır. - "lanet olsun radyona verecek başka isim mi yoktu lan?" yokmuş demek ki o zamanlar. gelmeyin üstüme. ben de biliyorum sikko bir nicke sahip olduğumu. -
şunlar da radyosunun websitesi:
-> http://www.kopush.co.nr
-> http://www.kopush.tr.cc *
4 yıl sonra gelen edit: ulu sözlük'e geleli 4 yıl olmuş. sözlüğe 1331 başlık, 5945 tane de entry kazandırmışım. iyi bok yemişim. başka işim yoktu sanırım o zamanlar. daha toyduk tabi, bebeydik. bir heyecan, bir heves. normal. belki de o yüzden burada yazdığım ilk entrylerin çoğu boktan. şimdilerde ise itü sözlük semalarında boy göstermekteyim. * ulu sözlük'ü takip etmemekteyim ve burada entry girmemekteyim. mesajlarınıza cevap alamadıysanız da sebebi budur, kibirimden filan değil yani. ulaşmak isteyenler itü sözlük'ten ulaşabilir.
selam ederim.
nickinin "köpüş" değil de "kopuş" diye okunması gerekir ve ismini kopush fm'den almaktadır. - "lanet olsun radyona verecek başka isim mi yoktu lan?" yokmuş demek ki o zamanlar. gelmeyin üstüme. ben de biliyorum sikko bir nicke sahip olduğumu. -
şunlar da radyosunun websitesi:
-> http://www.kopush.co.nr
-> http://www.kopush.tr.cc *
4 yıl sonra gelen edit: ulu sözlük'e geleli 4 yıl olmuş. sözlüğe 1331 başlık, 5945 tane de entry kazandırmışım. iyi bok yemişim. başka işim yoktu sanırım o zamanlar. daha toyduk tabi, bebeydik. bir heyecan, bir heves. normal. belki de o yüzden burada yazdığım ilk entrylerin çoğu boktan. şimdilerde ise itü sözlük semalarında boy göstermekteyim. * ulu sözlük'ü takip etmemekteyim ve burada entry girmemekteyim. mesajlarınıza cevap alamadıysanız da sebebi budur, kibirimden filan değil yani. ulaşmak isteyenler itü sözlük'ten ulaşabilir.
selam ederim.
üçüncü nesil yazar. *
"yapılması gerekenler listesi"nin başına "'1' ile 'bir'in farklarının öğrenilmesi" yazmak istediğim yazar.
(bkz: sh)
geçmiş olsun dediğim yazar.
catdog isimli çizgi filmde kedinin köpeğe sesleniş biçimi; köpüş.
sürekli kendi başlığı altına yazan, entrylerini beğenmediğim üçüncü nesil yazar.
sevgilisinden ayrılmış morali bozuk olan yazar.
(bkz: allah kolaylık versin)
(bkz: allah kolaylık versin)
özel işlerine sözlüğü karıştıran yazar.
girdiği güzel entrylerle dikkatimi çekmiş okunası yazar.
sabrına hayran olduğum yazardır kendileri.
sağlam parçaların seçim aşmasında yetenek timsali tercihler yapan güzel musıki sunumcusu.
agda yapmayan kadinlara tahammülü olmayan yazarimiz.
nerede kıllı bir bacak görse kusar zannımca , o halde herhangi bir zirvede biraraya gelirsek benim bacakları görmesin *...
nerede kıllı bir bacak görse kusar zannımca , o halde herhangi bir zirvede biraraya gelirsek benim bacakları görmesin *...
kusura bakma yazarıdır. yayınına katılacağım diyip katılamamışımdır. bunun üzerine nedenimi açıkladığımda anlayış gösteren yazardır. eywallah kardeşimdir.
sözlükle msn arasındaki farkları bilmeyen yazar. muhtemelen, sözlükte niye titreşim gönderme imkanı yok diye düşünen yazar.
1400 entryi devirmis, ve 1400. entrysini önceden de vaadeddigi gibi * dmjoes'a armagan eden yazardir.
kopush sen bizim herşeyimizsin! güzeldi senin djliğin geri dön!
gizem yazmayı beceremeyen yazar
o bana canım der ben ona bebeğim.. öyle sever sayarız birbirimizi.
içinden geçenleri msn de kişisel ileti olarak yazsa daha iyi etmiş olacak olan yazar. ama ''yok ben ne edeceksem sözlükte edeyim'' diyor ise sözlüğün de kendi içinde bir kişisel ileti fasilitesi* var. yani illa etmek istiyorsa oraya da edebilir.
90 lı yılların ortalarında B. Sadık Albayrak ve Necmettin Borteçin tarafından yayımlanmış olan Kopuş isimli dergiyi anımsatan sözcük. derginin logosunda ayrıca 'sermaye kültüründen kopuş' diye bir ibare vardı, yanlış hatırlamıyorsam.
radyo uludağ da güzel parçalar çalan üçüncü nesil sözlük yazarı.
güncel Önemli Başlıklar