konserde yanindaki kizla yiyismek 

kapat
  1. tanımadıgın bir kızla, şarkının o buyusune kapılıp öpüşme eylemi. Şarkı bittiğinde de tanımıyor gibi yapıp gitmek. *
    #143586 (hendrix, 01.04.2006 18:45 ~ 09.02.2008 03:25)
  2. the cardigans konserinde akatları bilenler için locaların olduğu yerin altındaki koltuklardaki insanların yaşadığı aksiyon.insan konserden performans alamayınca sağı solu izliyor işte.
    #245955 (yildirimbjk, 15.05.2006 06:03)
  3. -lan osman yanımda bir kız vardı ya
    -eeeeeee
    -olum sen konsere takılırken biz işi pişirdik
    -yapma ya
    -valla olum göremedim yüzünü ama belli taş gibi hatundu
    -vay anasını be ne şans
    -heh bak olum o işte
    -lan oğlum bu şey lan bu
    -allah kahretsin travestiymiş lan
    -olum sana yaklaşıyo ben kaçıyom
    -lan dur osman kaçma
    #245985 (aquantass, 15.05.2006 09:27)
  4. abarmış versiyonu için http://www.softlab.ece.nt...photos/Der%20Besorger.jpg
    #1923678 (ELeCTrO, 13.07.2007 02:33)

© 2008 - uludağ sözlük

konserde yanindaki kizla yiyismek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konserde yanindaki kizla yiyismek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konserde yanindaki kizla yiyismek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cingirakli top » barla » hipokinezi » strategy » sana dair » life in technicolor » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » karisina kahvalti hazirlayan erkek » mental retardasyon » cuma ya da pasifik arafi » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » kemal kilicdaroglu » abdullatif sener » kisaltmalarin ek almasi » richard trenton chase » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlugu felsefecilerin basmasi » sanrisal bozukluk » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » ingvar ambjornsen » yedinci cadde » eidetic imge » kadin aldatirsa » sarp kuray » sentaktik afazi » sevmek mi » vicdan » eritrofobi » sozlukteki izmir kompleksi » saint antuan kilisesi » otomatizm