komplike 

kapat
  1. cozulmesi ve anlasilmasi guc olan.
    kimi insanlarin karmasik demek yerine agza daha oturuyor, kulaga daha bir dolu dolu geliyor diyerek tercih ettikleri kelime.
    #73739 (camil, 18.02.2006 05:50)
  2. Ögelerinin veya gerekli işlemlerin sayısının çokluğu, çeşitliliği yüzünden anlaşılması, yapılması güç olan, karışık anLamına geLen fransizca sıfat

http://www.tdk.org.tr/
    #459534 (Tucimania, 25.07.2006 16:28)
  3. birleştirilmiş iş türü
    #459654 (siyirmis eleman, 25.07.2006 16:56)
  4. (bkz: karışık, karmaşık.)
    #459792 (komplikasyon, 25.07.2006 17:43)
  5. kompleks kelimesinin anlamından gelen, çözümü zor, karmaşık anlamında niteleyici kelime.
    #2009444 (gothic evil, 25.07.2007 20:44)

© 2008 - uludağ sözlük

komplike başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. komplike ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komplike nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fin de siecle » nutuk ideoloji kurucu bir metindir » ohne sie » sozlukte takim kurup milli takim yerine oynamak » her resimde guzel cikmak zorunda hisseden kiz » omer urundul sakali » bazi yalanlar » turkistan lejyonu » ali colak » yaran msn nickleri » cop kamyonuyla yan yana yurumek » blacky » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » arzach » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her an sevisecekmis gibi duran kadin » corap reklami » 15 ekim 2008 belcika ispanya maci » bursaspor arap sukru stadi » turk solunun nazim hikmet fetisizmi » guest » karabasan » soyleyemedim » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » 4 ekim 2008 fc barcelona atletico madrid maci » sew7 » yandim » sevgili yok arkadas yok parti yok ne var lan it » sevgiliyi terk etmeyi istemek » iliskilerde olmazsa olmaz uc sey