komik duruma dusmek 

kapat
  1. insanın kendisini yaptığı ya da dediği herhangi bir şeyle gülünç duruma düşürmesi halidir. genelde bilerek ve isteyerek yapılmaz. amaç sadece ortama girebilmektir. ya da dikkat çekmek istemektir. nitekim bir şekilde dikkat çekmiştir.
    #3934215 (like a bird, 08.09.2008 13:08)
  2. + sen!
    - ben?
    + sen!
    - ben?
    + sende gel!
    - e beeen?
    + sen gelme ulan ayi
    #3934217 (lost control, 08.09.2008 13:09 ~ 13:10)
  3. toplu tasima araclarinda osurmak gibi olaylarla karizmayı çizdirmek.
    #3934342 (lahkesis, 08.09.2008 13:53)
  4. sakarlık, dalgınlık, düzensizlik denilen bu üç elzeme sahipseniz, sıkça başınıza gelen durumlardan biridir.

Patronun size verdiği evrakları öyle bir kaldırırsınız ki masanızdaki karışıklık içinde kaybedilen ve bulunmayan onlarca şey içinde kaybolur, sonra bide dalgınlıkla masanızı toplamaya çalışırken o kıymetli evrakları çöpe atışınız gelir ki sizi patronunuzun elinden kimse kurtaramaz...

ama bide tüm bu özellikler size yakışıyorsa ne kadar kötü birşey yapsanız da en masumane ifadenizle gülümsediğinizde tüm yaptıklarınızı silebilirsiniz, bu ifadeye kimse dayanamaz...
    #3935210 (cranberry, 08.09.2008 17:24)
  5. en çok korkulanı, yürürken ya da koşarken düşmek olsa gerek.

otobüse binerken, inerken, ya da bir yere yetişmeye çalışırken dikkatli olmak lazım.

aksi takdirde uludagsozluk ajanlari sizi anında tespit edip, bu başlık altında deşifre edecektir.

dengeli günler, esen kalın. *
    #3935222 (cifte kavrulmus zenci, 08.09.2008 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

komik duruma dusmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. komik duruma dusmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komik duruma dusmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 milyon euro » mavi seker » scarified » the godfather » mircea lucescu » yerli erotik dizi ismi onerileri » ben hep kendime cikan bir yokustum » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » mr big » 208 67 222 222 » sozlukteki hristiyanlar » taraf olmak » aydogan babaoglu » antropometri pergeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook » akasha » resimler ve hayaller » akaryakit » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » erzincanspor » bulent ortacgil in light albumu » bir konu sec sohbet edelim » deniz demiroz » sol frame in mahkemeye donmesi » bayram sabahi » ats2 » star wars » maskeli balo » lost control