kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar 

kapat
  1. tikky erkeklerin sıkça yaptığı olaydır. bu kişiler matematik dehası gibidirler. sanki 3 bilinmeyenli denklem çözerler. *
    örnek;
    tikkycan demin kafede bi kız gördüm. yüzü 10 üzerinden 8, göğüsler 10 üzerinden 7,5, kalçalar ise 10 üzerinden 9,75 *
    ve bu kişiler hiç bir zaman tam puan vermezler. genellikle notları kıttır. *
    #3393494 (maximus, 13.05.2008 20:59)
  2. abazadırlar.

--spoiler--
    lisede aytaç'la kantinde oturur yapardık...10 üzerinden 8 mal iyiymiş, 10 üzerinden iki, haftanın rüküşü, kainatın çirkinlik abidesi diye.. üniversiteye geldim, yunus'la olayı daha da abarttık, otobüse binen kızlara harf sistemi üzerinden not vermeye başladık, owww aa, ya da cc işte sevaptır geçsin, n/a oğlum bu, sistem dışı diye.. itiraf ediyorum, olayı ben başlatmamış da olsam, acımasız, hayvan olan taraf ben olurdum. notum kıttı bir kere. çok pis memelere kilitlenirdim, ayrıca, bunu da itiraf edeyim. yunus'la konuşmuyoruz bu arada, neyse onu bilhare anlatırım..
    --spoiler--
    #3393545 (dawsonleery, 13.05.2008 21:08)
  3. 100 üzerinden vermek daha mantıklıdır, daha spesifik yaklaşımlar getirebilir.
    #3393575 (dr rocco amca, 13.05.2008 21:13)
  4. (bkz: ben)

abazayız. ama notumuz da kıttır. mesela ben bugüne kadar hiç bi' kıza 10 vermemişimdir. neden derseniz? abazayız ama daha kese kağıdını geçir devam et durumuna gelmedik. bizim de kendimize göre kriterlerimiz, ağırlığımız var icabında. şimdi kriterler ne derseniz. bi' kere kalp atıcak aga bu bir, ikinci olarak renkli gözlü, güzel götlü olacak ve son olarak erişilmez olmayacak çünkü kedi uzanamadığı ciğere iyi not vermezmiş.
    vel hasıl kelam abazayız napalım sozluk bana kari bul lan allahsiz.
    #3393576 (kartal penchesi, 13.05.2008 21:13 ~ 10.06.2008 03:22)
  5. 100 üzerinden puan vermek çok zahmetli gelince onlar da 10 üzerinden veriyor. kimisi var 10 üzerinden buçuklu puan veriyorlar onlar da anlaşılması güç insanlar.
    #3393585 (gone with the shit, 13.05.2008 21:14)
  6. - du bakiym sen, du du du bi..
    + aa noluyo beyfendi ? siz de kimsiniz?
    - gözleriniz çok hoş... 10 üzerinden 7..
    + efendim ?
    - bu memişler ne böyle peki ? hmm harika.. 10 üzerinden 9.
    + aa ne diyosun be sapık ?
    - dön bakiym bi.. dön, dön.
    + aaa bırak elimi sapık herif.. imdaat.
    - döt de yerinde. 10 üzerinden 8.
    + imdaaaat.. polis yok mu..
    - ispiyonculuk, 10 üzerinden 10..
    #3393612 (art vandelay, 13.05.2008 21:18)
  7. 5 üzerinden verilmesi durumunda çok hak yenebilecek hede.
    #3393614 (densenblood, 13.05.2008 21:18)
  8. magazincilerin başlattığı hede, evet evet haftanın şıkları haftanın rüküşleri diye diye hayatımıza soktular zorla giyim kuşam üzerinden insan değerlendirme hadisesini. tabi biz öğrendik bu işi, daha da genişleterek fiziği ve giyimi üzerine notlar verir olduk, aslında hepsi bir oyun bana göre, insanlara alış veriş çılgınlığını aşılamak, marka takıntılı yapmak, yabancı sermayeye katkıda bulunmak amaçlanan, yüzde yüz kapitalizm oyunu, koplo teorilerini aratmıyor gibi görünebilir bu iddiam lakin ileride göreceğiz...
    #3393635 (goodboy, 13.05.2008 21:22)
  9. bir ara bir kaç arkadaşla içinde bulunduğum grup. fiziğe bakmaksızın sadece yüz güzelliğine puan verirdik biz.
    #3393644 (eternal moonlight of autumn, 13.05.2008 21:24)
  10. abaza bir erkeğin 10 puan vermesi muhtemeldir.
    #3393698 (bleak poison, 13.05.2008 21:33)
  11. kolaycı insanlardır. "abi bi kız gördüm bi içim su, saçlar sarı orası böyle şurası şöyle" demek yerine, "abi bi kız gördüm 9du" dersin, olay biter. bu puanlamanın oturtulması biraz zaman alan süreçtir. zamanla 6lar 7ler belirlenir, kriterler, kurallar konur, belli referanslardan yola çıkarak puanlamalar daha sağlıklı yapılır. mesela bir kıza topluca 6 verildiğinde,o kız referans kullanılarak diğerlerine puan verilir, tabii ki bu olay;

+ abi kaç veriyon
    - bence 6
    + oha melteme 5 vermiştik bu nasıl 6
    - bence meltemden sağlam
    + lan saçmalama meltem 5se bu 3
    - oha bi kere meltemin...

şeklinde muhabbetlere neden olabilir. bu yüzden referans sağlam seçilmelidir.

bir başka konu sadece fiziğe mi yoksa hem kişiliğe hem fiziğe mi puan verileceğidir, ya da sevgilisi olan bir kızdan 2 puan düşmek, scorpions dinliyorsa 1 puan bonus vermek, umut sarıkaya seviyorsa 2 puan bonus vermek gibi grup içinde değişik puanlamalara gidilip gidilmeyeceğidir. genelde herkesin kişisel zevkleri orada devreye girdiğinden, grubun ahenkini bozan puanlamalar ortaya çıkmaktadır, bu yüzden bonuslar genelde tasvip edilmemektedir.

puanlamanın getirdiği birçok kavram vardır. bunlardan en çok kullanılanı 3e 9dur. yani 3 puan almış bir erkekle 9luk bir kızın çıkması hadisesidir. bu da genelde çok tepki alan ve kıskanılan bir durumdur.

bir de bu puanlamanın getirdiği "abi bana kaç veriyon" muhabbetleri vardır ki, hiç çekilmez, böyle bir puanlama sistemi kurulduğuna pişman eder.
    #3393742 (paez, 13.05.2008 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zamora fc » karanlik isler » kim en yakinindakini taniyabilir ki » accelerate » prezervatif yerine migros poseti takmak » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » yusuf cemal keskin » minik mavi balina » aguero vs messi » kara donlu kefere » futbol konusunda asla objektif olamayacak yazarlar » bal porsugu » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » bir konu sec sohbet edelim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osuruk » iade i ziyaret » sisman ama mutlu olmak » olmasa mektubun » areds » kendi sessizligine gomulmek » happy go lucky » osuruk kokusunu pasifize eden don » erkek jinekolog » ajda pekkan » 11 mayis 2005 » klorin » ilginc diyaloglar » kazim koyuncu vs ismail turut » masumiyet