kitchen confidential 

kapat
  1. cuma aksamları gosterılen cnbc e dızısıdır. bır restaurantta gecen * olaylar anlatılmaktadır. keyıflı bır dızıdır.
    (painkiller, 03.06.2006 11:27)
  2. ilginç bir dizidir..zira dizide görünen tüm dişiler güzellik konusunda aşmış bitirmiştir..eh bu kadar güzel kadını bir araya topladıktan sonra o dizinin izlenmemesi mümkün değildir zaten...ayrıca bu güzeller olmadanda oldukça hoş eğlenceli bir dizidir kendileri..ancak ne yazık ki bu hafta final bölümü yayınlanmış ve sezon bitmiştir...yani merak edenler gelecek sezonu beklemek zorundalar...
    (electronia, 03.06.2006 22:49)
  3. cnbc-e de bikaç bölüm *kendini gösterip yokolan muhtesem dizi. acaba burdan kitchen confidential in yeni bolumleri cekilsin kampanyasibaslatsak amerikanyadakiler bizi dikkate alırlar mı diye sordurtmustur bide. * * *
    (marjinal fayda, 28.09.2006 13:48)
  4. cnbc e izleme sebeplerin sadece biri.
    (oumar, 28.09.2006 13:55)
  5. karakterleri karşılaştırdığınızda lost'takinden çok daha karizma bir jack'e sahipti dizi. *
    (sinekas, 08.05.2008 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mucho grande » seytan tuyu » erkan ogur » ateist » ali dusenkalkar » club atletico de madrid » ciplak mulkiyet » djarum black » cerh » yumurta » benim 36 cocugum var keske 50 60 olsaydi » ucmak icin guzel bir gun » bayan parfumuyle karisan sigara kokusu » fairuz » arka siradakiler » cagdas » coca cola yazisinin tersinden okunusu » koy koy koy » baba ile konusurken arkadan gelen counter sesi » eva longoria » super mario » uc buyuk yok tek buyuk var » sapli kiz » binbir gece » cacaron » esra erol la izdivac » there will be blood » tanrinin intihar etmesi » tursucu husmen aga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa