kiskanc pokemon 

kapat
  1. otu boku çekemeyen pokemondur. bu tür pokemonlardan sevgili olmaz olursa da o pokemon için poke hayatı sona erer.

(bkz: poke)
    #3704442 (time off, 22.07.2008 21:40)
  2. kahpe bizans filmindeki "onu seçme beni seç" taktiği misali öne öne atlayan pokemondur.
    #3704476 (buyuyunce moderator olucam, 22.07.2008 21:45)
  3. Topundan çıkmayan bokumondur.
    #3704562 (Zayi, 22.07.2008 21:57)
  4. -Seni seçtim raiçuuuuu!!*!¿
    -Z.ktir lan çıkmıom
    -Lan olm rezil kepazemi edicen elin adamına
    -ya geç Allanı seversen Eş(ash)emmi, geçen gün gördüm dedikodumu yapıyodun ateşli bokumonla, cıkmıom Al al sana bokuman.

Muhabbeti yapan pokemondur.
    #3704634 (Zayi, 22.07.2008 22:05)
  5. pikaçu'dur o pikacu.
    ash ne zaman yeni bi pokemon kazansa, hemen bizim küçük elektrik saçan dudak büker, afra tafra yapar.
    #3704648 (karanlikta gizlenmis isik, 22.07.2008 22:06)
  6. genelde bitki pokemonlarının karakteristik özelliğidir. arkadaş ortamında lan ne odun adamsın sen asajsja şeklindeki psişik pokemon esprilerini kaldırammaz sürekli diğer pokemonlar hakkında kötülük düşünür.
    #3704674 (folie a deux, 22.07.2008 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

kiskanc pokemon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kiskanc pokemon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiskanc pokemon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» piercinge demir diyen insan psikolojisi » tayyip e niye bu kadar kufur ediyorlar anne » onu begenen tek bir kiz bile gormemis erkek » fx » brindarim » doutzen kroes » torpil » ey menim nazli yaragim ne kadar yahsisen » dunyalilarin kendini begenmis olmasi » levis kot pantolonunu hak eden bayan kalcasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games