kim bu moderatorler 

kapat
  1. kendilerince koydukları kuralları eşitlik kuralları haricinde uygulayan. sözlük içinde ayrımcılık yapan sözlük idareciler tpluluğuna verilen isimdir. kimlikleri meçhuldür.
    #1833451 (saturn, 28.06.2007 08:11)
  2. kural ve prensiplerine sahip çıkan, çoğu zaman sinirleri üstünde keman çalınmasına katlanan, tolerans sahibi, oldukça zeki, hem seven hem döven sözlük ilahlarıdır.
    #1833463 (annabell lee, 28.06.2007 08:21 ~ 08:22)
  3. sol üste tıklayınca tam liste görülebilecek yönetim elemanları. (bkz: sözlük kullanmayı öğreniyoruz)

edit: ohoo arkadaşım niye siliyorsun üstteki entryi? bizimki piç oldu şimdi.
    #2833325 (forever young, 13.01.2008 18:51 ~ 19:32)
  4. uludağ sözlük moderatörleri için bahsedecek olursak bir vakitler ekşi sözlükte yazarlık yapar iken 3-5 tane sivri zekanın aklına tıpkısının aynısı bir sözlük daha yapalım gelmiş. hah işte o sivri zekalılara kısaca mod diyoruz.* **
    #2833396 (esprimakinasi, 13.01.2008 19:05 ~ 19:06)
  5. (bkz: yeni baslayanlar icin uludag sozluk)
    #2833460 (kuntayi kinteleyen adam, 13.01.2008 19:17)
  6. (bkz: zall)
    (bkz: josef k)
    (bkz: salça)
    (bkz: july4th)
    (bkz: cikarinbeniburdan)
    #2833542 (yoga yapan mistiq kedi, 13.01.2008 19:31 ~ 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

kim bu moderatorler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kim bu moderatorler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kim bu moderatorler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » internet gazetesi » 105 yasindaki bakire » bir kadini kendine asik etmenin yollari » hold me tight » cevir kazi yanmasin » year book yourself » 0 dogumlu olmak » yahudinin tahta kilici » karl marx ve friedrich engels » ben bilmem beyim bilir » seriatci basketbolcu » google » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » galatasaray atkisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » full metal jacket » wunderman » bak ne diyor kayahan abi » cirkin oldugunu kabul eden kiz » sunnet dugunu » erdal guney » asagipinar tumulusleri » bi josef k vardi ne oldu ona » regl sancisi cekenlere oneriler » charlie wilson s war » kahpe bizans in yigit guzeli » erkek delisi » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » ben hep kendime cikan bir yokustum » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi