kenshi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ke
  2. ke en lem yekun
  3. ke mi ka mi sorunsali
  4. ke mi ka mi sorunu
  5. keah
  6. keal
  7. kealoglan
  8. keane
  9. keanu
  10. keanu reeves

© 2008 - uludağ sözlük

kenshi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kenshi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kenshi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sekura » ask onarir » sol frame » memati bakisi » ertugrul saglam » bir de sen gitme » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » cok guzel hareketler bunlar esprileri » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » seri eksi oy veren ibne » kime derler sana derler » haris alexiou » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » dp perfumum » deus sive natura » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prensesin uykusuyum » aura » coleslaw » discilerden nefret etmek icin nedenler » rs ne la » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » rafineri » cevir kazi yanmasin » birinci nesil yazitlari » faati » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » oyla beni oyla beni oyla beni » sivrisinege ucan tekme atmak » while the cold winter waiting