kasey keller 

kapat
  1. 2005 yılından itibaren borussia monchengladbach'ın kalesini koruyan ; leicester city ve tottenham hotspur takımlarının da formasını giymiş ; 29 kasım 1969 doğumlu abd'li milli file bekçisi.
    #1423477 (faati, 17.03.2007 21:16)
  2. brad friedel'la sürekli karşılaştırılmış olan kaleci.
    #2091259 (tata, 08.08.2007 05:03)
  3. free kick masters 2008 e katılmış kalecilerden. yarışma boyunca tribünlere gidip imza dağıtmıştır.
    #3636083 (notrinova, 08.07.2008 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kasey keller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kasey keller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kasey keller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aramaya inanmayan ibne » kendini feda etmek » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » chazsmyr dhuunyl » hos sohbet » esmer bilgi » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » zekeriya oz » ozgurluk ve dayanisma partisi » tahayyul etmek » yabanci dilde egitim » michael skibbe » tera patrick » kahverengi kusak » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir erkegin isminin oytunc olmasi » urunun kasada kalmasi » pozitif milliyetcilik » giannis parios » kamil koc » unutma » universitede hocalara verilmis ayarlar » bebek taklidi yapan kizlar » unut gitsin » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » nedenicinasil » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » girdinin yarattigi etki » rafet el roman » aksiran teyzeli corega reklami