kameralari antalya sahillerine cevirmek 

kapat
  1. televole vari programlara 3 dakikada bir söylenen söz.
    (pulp fiction, 06.04.2006 10:19)
  2. kameraları antalya gibi (bodrum, cesme de olabilir) gözde tatil bölgelerinin sahilerine çevirmek. özellikle güzel kızları plajda güneşlenirken görüntülemek, üstsüz güneşlenen birkaç turist görüntüsü eldesi tarzında klasikleşmiş sahil görüntüleme işi. röportaj da yapılır akabinde, insanların yanlarına kadar gidip kalıplaşmış sorular sorulur sırayla:

muhabir_ ne kadar süredir burdasınız?
    sezlongda yatan gunes gozluklu kadin_ bir hafta oluyor.
    muhabir_ nasıl buldunuz antalya'yı?
    sezlongda yatan gunes gozluklu kadin_ vallahi ben ilk kez geliyorum, evet.. güzel.
    muhabir_ seneye fırsatım olursa gene gelirim diyorsunuz yani.*
    sezlongda yatan gunes gozluklu kadin_ : ) eşime baağlı elbette gelmek isteriz yani neden olmasın?

muhabir_ bu köpek senin mi?
    denizden kopegiyle cikan cocuk_ evet benim.
    muhabir_ ismi ne köpeğinin?
    denizden kopegiyle cikan cocuk_ tony.
    muhabir_ peki el sallayalım haydi kameraya.*
    (köpeğin sağ ya da sol patisini tutulur, köpek saf saf etrafına bakmaktadır o sırada kameranın önüne atlayan çocuklar falan bir anda toparlanır el sallar)
    ...
    (deli bozgun dolu dizgin, 14.02.2007 22:10 ~ 05.05.2008 17:04)
  3. inanılmaz boktan bi durumdur. beach park ta herhangi bir plajda uzanmış güneşlenirken aniden kameralar gelir beach i çekmeye baslar bastan sona. Eger yanınızda bir kız varsa bide gelip ''ekieki nası gidiyo tatil antalya nası?'' piskinligiyle sorular sorar. Ulan dallama bir ben tatilde degilim burası memleketim iki bi sor bi izin al di mi ? senin yüzünden yakalanıyoduk ucuz kurtardık.
    (ucankacan, 14.08.2007 18:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » yagmur » son oylanan entry lerim » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » the slow kill in the cold » sevgili ile iddiaya girmek » ateiste sorulacak tek soru » thalia » aptal numarasi yapmak » eskisehir tren gari » kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » resat calislar » sony radio academy awards » duzce universitesi » mitheithel » ms visual studio » milano » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » dugunlerdeki gelin damat masasi » anton szandor lavey » prefiero estar desnuda que usar pieles » omuzda gorunen sutyen askisi » josh holloway » koncinalar » pasinler in tarihi eserleri » taklamakan » ankuva » topuklu ayakkabi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa