muhabir 

kapat
  1. basın ve yayın organlarında en mesakkatli görevlerden birine sahip olan kişi.
    haber toplayan, ordan burdan merkez stüdyoya bağlanan, sözü anchorman'e devretmekte üstüne olmayan zatı muhterem.
    (cikarinbeniburdan, 18.03.2006 13:00)
  2. 2 türü vardır:
    -adam gibi ülkenin ve dünyanın nabzını tutan, gerekirse savaşın ortasına bile dalan haberci.
    -magazin proğramlarının kuklası olmuş, reina'larda laila'larda gezinen şaklaban.
    (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 17:33)
  3. ordan burdan stüdyoya bağlandığında sesin geç ulaşmasından ötürü başlangıçta sadece ağzı kıpırdayan ya da canlı bağlantının zamanında stüdyoya geçememesi gibi sorunlarla karşılaştığında terleyip sağa sola bakınan ve lafı uzatmaya çalışan önemli kişilerdir.
    (fevkaladenin fevki, 26.10.2007 16:07)
  4. atv`de yayınlanan araştırmacı, gazetecilik programı. son zamanlar da ufo geyiği yaptıklarını gördüm.
    (sex files, 05.02.2008 11:14 ~ 11:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» peskestepe » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » fucka » yilmaz morgul » teenage » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » kuran kurslari » en cok yalnizlik usutur » acitasyon » kahve dunyasi » soguk » deli kizim uyan » onur oymen » dikembe mutombo » citlembik » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » tannis » you could be mine » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » long time dead » sozluk yazarlarindan aforizmalar » intel core2 quad q9300 » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » ahimsa » taharetmuslugu » dib sahne » ege universitesi » sorma » george costanza a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa