kalben istanbullu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. istanbullu dogulmaz istanbullu olunur
  2. kalben
  3. istanbullu
  4. istanbullu kiz
  5. selma istanbullu
  6. istanbullu olmak
  7. gavat istanbullu
  8. gurbetteki istanbullu
  9. her 34 plakaliyi istanbullu sanmak
  10. beni de mi istanbullu zannettin

© 2008 - uludağ sözlük

kalben istanbullu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kalben istanbullu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kalben istanbullu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» badi ekrem esofmani » gobek deliginden pamuk imalati » biz adiyamansporluyuz » 10000000000000000000000000 » cemil meric » yildiz teknik universitesi » tecavuzcusune asik olmak » ilhan berk » kacis » bok kokan bir adamin otobuste yaniniza oturmasi » cursed » bosanmayla ayrilik ayarindaki fark » kuresel finans krizinin kapitalistleri emo yapmasi » milli egitim bakanligi » zeytin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dungeon master » cuma saatinde basin toplantisi yapan chp » francis bacon » turk milliyetciligi » can yucel » okul » icerde » cift sim kartli cep tel in sagliga zararli olmasi » buyuk iskender » tabutta rovasata » vadime dokunmayin » solitude » ucak kacirmak » penguen dergisi nin mizah anlayisi » asik olmak