kabuslar evi 

kapat
  1. yönetmenliğini çağan ırmak ın yapmış olduğu, bilge şen, özhan sargın,Okan Yalabık, Cihan Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Hümeyra Akbay, Yetkin Dikinciler
    Ayhan Eroğlu, Orhan Aydın gibi oyuncuların yer aldığı film.
    #382009 (eticicibebe, 28.06.2006 19:00)
  2. her bir bölümü ayrı bir sinema tadında olup tamamı 8 dvdden oluşmaktadır. önümüzdeki aylarda çekimlerine tekrar dan başlanacakmış...
    #500676 (mustafa75, 05.08.2006 13:15)
  3. http://www.kabuslarevi.com
    #622115 (chimeneyes, 10.09.2006 13:39)
  4. son dakika haberi:
    http://www.hypertv.web.tr...ge=204&habernum=12673
    #760786 (pelvis, 21.10.2006 17:22)
  5. az önce ilk bölümü takip'i izledim vcd sine 7 ytl vererek.
    bir fikren kuşkan manyağı olarak beğenmedim diyemeyeceğim ama asıl 'kaçan fırsatlar limited' diye bir bölümü var onu merak ediyorum.
    bu arada düşünüldüğü gibi film evdeki lanet üzerine kurulu değil.
    bu açıdan sevindirici.
    ya bilmiyorum fikret kuşkan'ı izledim ben. *
    #764724 (pelvis, 22.10.2006 21:20)
  6. Son bölümlerinden birinde Bilge şen in gençliğini oynayacağım korku filmi serisi...
    #821062 (agafya, 06.11.2006 04:28 ~ 04:33)
  7. 1. bölüm (bkz: takip)
    2. bölüm (bkz: son dans)
    3. bölüm (bkz: hayal-i cihan)
    4. bölüm (bkz: tanıdık yabancı)
    5. bölüm (bkz: kaçan fırsatlar limited)
    6. bölüm (bkz: karanlıktan gelen)
    7. bölüm (bkz: çizgisiz zamanlar)
    8. bölüm (bkz: çarşamba karısı)
    9. bölüm (bkz: gece gelen arkadaş)
    10. bölüm (bkz: seni beklerken)
    11. bölüm (bkz: onlara dokunmak)
    12. bölüm (bkz: bir kış masalı)

http://www.kabuslarevi.com/
    #891075 (Jusenas, 21.11.2006 20:29)
  8. şimdilik 12 bölümden oluşan, çağan ırmak tarafından çekilmiş, her bölümünde, kendisine has hikayesi olan, önce dvd formatında sürülmüş, korku filmi serisi.
    #1124057 (faidelibilgi, 08.01.2007 15:13)
  9. çağan ırmak imzası taşıyan bu film serisinde birer saatlik on bölüm yer almaktadır. her bölümde farklı oyuncular oynamakta ve farklı bir hikaye anlatılmaktadır. yoğun iş hayatının yarattığı sıkıntılardan uzaklaşmak için şehirden uzak bir eve yerleşen ve oradaki hayaletle mücadele eden cihan'ın hikayesini anlatan, oyuncularının okan yalabık, çetin tekindor, özhan sargın ve bilge şen'in olduğu "hayal-i cihan" adlı bölüm bu akşam 21:30'da fox tv'de gösterilecektir. serinin diğer bölümlerinde, başta çağan ırmak'ın vazgeçilmezleri olan fikret kuşkan ve şerif sezer olmak üzere, yetkin dikinciler, levent üzümcü, hümeyra, cihan okan, bennu yıldırımlar gibi önemli isimler yer almaktadır.
    #1365886 (viceversa, 02.03.2007 17:02 ~ 17:09)
  10. Senaryosu Çağan Irmak'a ait, dört farklı yönetmen **** tarafından çekilen her bölümde birbirinden bağımsız hikayelerin anlatıldığı film serisi.Ülkemizde çekilmiş bu türdeki * diğer örneklere bakıldığında oldukça iyi bir yapım.
    #1768267 (Rahati Kacan Agac, 14.06.2007 17:46)
  11. az önce fox tv de rasgele denk geldiğim kacan firsatlar limited bölümünü izleyip "oha lan süpermiş" diyip araştırmam sonrası 12 bölümden oluşan tv filmleri olduğunu öğrendim.
    şuan ikilemdeyim: orjinal dvd mi alsam yoksa netten mi çeksem. netten çekmeye üşeniyorum, ucuzsa satın alırız belki. yarın ola hayrola.
    böyle tv filmlerini bekliyoruz. başarılı.
    insanı germeyen çoğu holivut gerilim filmlerinden daha çok heycanlandırdı.
    #2060771 (KeviN, 03.08.2007 02:35)
  12. ilk bölümü olan takip hem korku hem de dram unsurları taşımaktadır. Ağlatan ve de şaşırtan bir filmdir. Çağan Irmak ve Fikret Kuşkan beklentilerimizi fazlasıyla karşılamıştır.
    #2121577 (fehimsiz ekmek, 13.08.2007 00:14)
  13. sadece seni beklerken bölümünü izledigim ve oldukça yaratıcı buldugum seridir. melisa sozen her zamanki gibi şahanedir, sinan tuzcu yine çokça ona benzemektedir.
    #2289668 (susamsokagi, 09.09.2007 21:42)
  14. 3 adet bölüm izleyip beğendim mi beğenmedim mi karar veremediğim iyi niyetli dizi. kaçan fırsatlar limited'i izleyip süpermiş diyerek daha sonra tanıdık yabancı'ya denk gelip izlemeye başladım. sonuna kadar harika gitti ama sonunda çıka çıka sevimli hayalet casper çıktı. gene de iyi ya dedim. gece gelen arkadaş'ı ise 15 dakika izledim, ana karakterleri suçlayan hayaletler iyiydi de onları "de get pis yalancı öyle mi oldu o düzgün anlat" diye azarlayan teyzeye anlam veremedim. belki de tamamını izleyemediğim için garip geldi ve soğudum.
    #2394831 (regulus, 28.09.2007 17:30)
  15. (bkz: spoiler denen bişey var)
    (bkz: spoiler nedir bilmeyen yazar)
    #2740451 (metarothx, 24.12.2007 18:24 ~ 18:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kabuslar evi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kabuslar evi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kabuslar evi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan karakaya » antu com » dunyayategetgecenadam » pippa bacca » adam gibi adam ertugrul saglam » evlenirken bakire bayan aramak » cigdem » yaran facebook gruplari » siyah beyaz olum yasam » facebook » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » xoxo » bebek okan » the golden notebook » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » denizcilik isletmeleri yoneticisi » sevgilinin e mail sifresi » buymak » en erken bosalma rekoru » peceteye recete yazan doktor » seniseviyorumtugba com » 7 milyon euro » okuluma dokunma » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » ameliye » bosver » terbiyesiz yazar » while my guitar gently weeps » alternative information center » endise