juju 

kapat
  1. Sihirli bir cisim, tılsım veya fetiş diye açıklanabilecek genel anlamda afrika büyüsüne verilen isimdir. Genellikle Batı Afrika'da yaygındır ve eğer bir bebek ateşlenirse o bebek juju büyücüsüne götürülür. Büyücü o bebeğin vücudunu özel bir bıçakla özel şekiller yaparak keser. izler o kadar derindir ki hayat boyunca taşınır.

(bkz: http://www.ansiklopedi.ge...ju_%28k%C3%BClt%C3%BCr%29)
    (Death lord, 15.08.2006 00:38 ~ 01:49)
  2. 1920lerde Nijerya'da ortaya cikan, davul ve Hawai tarzi gitarla calinan bir muzik turu.
    (static, 15.08.2006 01:08)
  3. (bkz: the oc) de julia cooper ın lakabı
    (armi, 15.08.2006 01:11)
  4. gelmiş geçmiş en şirin reklamlardan biri olan "zu-zu" yu anımsatan kelime grubudur.
    (phnar, 14.11.2006 22:01)
  5. uludağ sözlüğün juju'su, benim değerli arkadaşım, üçüncü nesil çaylak.
    yazar olunca entry'lerini okumak için heyecanla bekliyoruz.
    (metalhead, 25.12.2006 21:08 ~ 02.01.2007 14:55)
  6. kendisi 10 entry girmeden yazar olmuştur.
    (bkz: nasıl oluyor ya) *
    (metalhead, 02.01.2007 14:41 ~ 14:43)
  7. kendisini bowling de yenemeyeceğime inanan sevgili yazar arkadaşım. ancak, son oyunda hezimetime uğramıştır ve tek çareyi tebrik etmekte bulmuştur.*
    bir de, 300 üncü entry mi hediye ediyorum yazarı.

edit: fred çakmaştaş a benzediğimi düşünen yazar. asılsızdır efendim. yenildiği için bunu demektedir.*
    (metalhead, 24.01.2007 00:01 ~ 12:42)
  8. yeni nesil tiki kızların kullanmaktan zevk aldığı nick. bir de abartıp jujum jajam nanam gibi belirli bir anlam kisvesine bürünmemiş seylerle kendilerini ifade etmeye calısırlar ki tadindan yinmez.
    (kediye kafa atan mucahit fare, 30.06.2007 11:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cetvel ile tuvalete giren erkek » ms visual studio » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » imhotep » gunumuz turk siirinden unutulmaz dizeler » dugun fotografi » fransiz kadinlari » sony ericsson j220i » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » alternatif var misin yok musun hareketleri » bir zihin kirliligi kaynagi olarak sozluk » altinozu nun tarihi eserleri » encam » sevilesi yasaklar » mizikci baykal » en fazla » gotu tutusmak » abdullah gul un sovalye olmasi » zedx » bir omur tuketip mutlu olamamak » divrigi nin tarihi eserleri » indiragandi » gerzek hamdi ve randy hickey benzerligi » avrupa ile amerika arasindaki farklar » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » her konuda saka yapabilme hurriyeti » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » terlik » sacma ama oyle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa