john mensah 

kapat
  1. fransa'da rennes'de oynayan 1982 doğumlu ganalı defans oyuncusu. oldukça kuvvetli, etkili ve hırslıdır.
    #1227745 (krmyrdsn, 29.01.2007 14:48)
  2. galatasaray'ın transfer etmek istediği oyunculardan biri olduğu iddia ediliyor.
    #3638083 (suicidal imbecile, 08.07.2008 18:42)
  3. gana milli takımında da forma giymektedir.
    #3638433 (notrinova, 08.07.2008 20:28)
  4. olmpique lyon un bonservisi için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı futbolcu.
    #3668409 (notrinova, 15.07.2008 18:14)
  5. olympique lyonnais ile 5 yıllık sözleşme imzalamış futbolcu.

http://www.sporx.com/futbol/fransa/118773/
    #3700165 (shaqmarion, 22.07.2008 01:15)

© 2008 - uludağ sözlük

john mensah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. john mensah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu john mensah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk bayragi acana tas firlatan dtp li » kujata » ben bu yaziyi sana yazdim » ozgurluk yolu » otobuste sikisip bayginlik gecirmek » kayseri » zamanin manzarasi » askerligi seven insan » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » ucakta aglamak » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » ivana » laikligi hayat tarzi zannetmek » sakarya universitesi » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » adana motor meslek lisesi » uefa » polo tisortle namaz kilmak » sirraid » en buyuk karpuz yarismasi » yildirim demiroren » tukurukus » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » telhiye » tolga evren » yaran ruyalar » gigi la trottola » ada