jelibonur 

kapat
  1. ikinci nesil çaylak , yazar adayı.. hoşgelmiştir..
    #351366 (aby, 16.06.2006 21:15)
  2. gözümün bir yerlerden ısırdığı insan.
    kola tadında bir şahsiyettir kendileri...
    hoş gelmiş sefa getirmiştir.
    #879906 (balyancho, 19.11.2006 12:16)
  3. kendisi benden üstün nesil olan yazarmış. * bilmiyorum ne özelliği var çözemedim ama. yapacağımız sivas zirvesinde bize büyük vaatlerde bulunmuş, hatta sözlük ahalisine hizmetten gurur duyacağını söylemiştir. sevinmişizdir.
    #1382782 (silte, 06.03.2007 23:24)
  4. sivas ta da zirve mi olurmus zirvesi'ne ilk teşrif eden kişi. kendisiyle uzunca muhabbet etme imkanım oldu. beni her zaman beklediğini söyleyerek nezaket gösteren, beni otogara kadar uğurlayan yazar.
    #1400547 (eagle is free, 11.03.2007 20:30)
  5. sivas zirvesinin en çok çalışanıdır. kendisi zirve nin yazılarını yazmış, iç karartan falıma bakmıştır.koşuşturmuştur. saawyer * *ile felsefik kahve falı bakmaları ise ayrıca dikkate şayan bir olaydır. kendisini çok sevmişimdir. diğer zirvelerde görüşmek üzere. bunu saymam köle. *
    #1400946 (silte, 11.03.2007 21:53)
  6. sivas'ta abisi olduğunu düşünmekte sonuna kadar haklı olan yazar.
    #1402483 (simsiyah, 12.03.2007 10:01)
  7. adı üstünde işte jelibonur.* fal falan bakamaz, öyle bir yeteneği yok ki.allah tan saawyer de gelmiştirde kurtarmıstır durumu. bende sevinmiştim o kadar fal bakcaz falan diye. nerdee yalancı yazar. * *
    #1403162 (tatlı su levregi, 12.03.2007 14:58)
  8. ayarmator olmak icin nefes alan ve her ne hikmetse cabalamaktan baska bir sonuca ulasamayan ve jelibon ile uzaktan yakından alakası olmayan kisimsi.
    *
    #1465049 (saawyer, 28.03.2007 23:53 ~ 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

jelibonur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jelibonur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jelibonur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » parallel synchronized randomness » don bebegim butonuna alternatif isimler » entry ve nick uyumu » gullibility » telhiye » oliver y benji » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » jeg » yavuz selim demirag » sisi » we might as well be strangers » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » mithat korler » bora ebeoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evrim akin » paf » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » cocuklar duysun lan artik » stage name » atesle barut yan yana durmaz » tanrinin hayalgucu » nilay dorsa » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » boslugabagislanansozler » pathology » brokerx5 ya da mustang » ikimizin yerine » flaman » faati