jasper caine 

kapat
  1. olasiliksiz adlı eserin baş kahramanı david caine'in ikiz kardeşi.
    #3458616 (koko, 28.05.2008 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

jasper caine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jasper caine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jasper caine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogrenci ogretmen diyaloglari » bir populer kultur magdurunun ruyalari » ultra emperyalizm » the genius of charles darwin » osman batur » aykut zahid akman » ruyada dis hekimi gormek » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » ergen havuc ve maceralari » yana yana done done » besiktas » kahramanmaras » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iman zinciri » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » selcuk bal » sentenced » ayyash maghanda » avrupa yakasi » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » golden horn » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » big rock candy mountain » turkcell » butterfly caught » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » fotokopi cektirmek » paint it black