jaime murray 

kapat
  1. dexter ve hustle dizilerinde oynayan ve kemikli yüz yapısıyla değişik ve güzel bir yüze sahip oyuncudur.
    #3611116 (kapaparantez, 02.07.2008 21:15 ~ 22:32)
  2. http://l.yimg.com/img.tv....043566_20071001180451.jpg
    #3684991 (MaTRiX, 18.07.2008 23:58)
  3. buğulu gözleriyle şuh bir görüntü çizen, giyim tarzı güzel olan, ama benim asıl sevdiğim yanı aksanı olan son derece hoş ingiliz hanımefendi.
    #3914079 (sosyopatbey, 04.09.2008 10:44)

© 2008 - uludağ sözlük

jaime murray başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jaime murray ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jaime murray nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopete » sekura » yagmur kasifoglu » zall in buyuk acmasi » ertugrul saglam in harcanmasi » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » stout » abberline » ne haber liboslar keynesciler » roope latvala » benjcev » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » prisoner » resurection » turkut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » christina aguilera » bir deniz feneri vardi ne oldu » kilis milletvekili ve sunnet » sarah palin » rand corparation » tren yoluna para koymak » kara donlu kefere » pgsg » pes 2009 beta » still loving you » esen fizik » pkk li buldun mu keseceksin » benfica » siklopentanoperhidrofenantren » uye lol