isra suresi 

kapat
  1. Mekke'de nazil olmuştur.Ancak 26, 32, 33, 57, 73 ila 80. âyetlerin Medine'de indiği rivayet edilmektedir. 111 âyettir. "isrâ" kelimesi, geceleyin yürümek manasına gelir.Hz. Peygamber'in Mi'rac mucizesinin Mekke'den Kudüs'e kadar olan kısmı bu sûrede anlatıldığından, sûre "isrâ" adını almıştır.

http://www.biriz.biz/kuran/isra/17isra.htm
    #1044803 (beratulanberat, 23.12.2006 20:12)

© 2008 - uludağ sözlük

isra suresi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isra suresi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isra suresi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» husnu bile gelse senlendiremez » bunu yapan turktur dedirten olaylar » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » uludag sozluk » stealing beauty » ogretmene sigara ikram etmek » paralel » galatasaray » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » zoraki tanim » kebap 49 » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » ece erken » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » bilyoner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pusulam yok » yuhalamak » sinifta sigara icmek » sevgilinin komunist olmasi » semra hanim » shy » melek » cok pis polemige girerim » murat boz bizi de boz » sahaya sirtini donmek » asfaltiniz hayirli olsun » allahsiz sevgili » yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » cizlavet » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci