iskambil destesi ile oynanan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iskambil destesi
  2. iskambil
  3. iskambil oyunlari
  4. iskambil fali
  5. iskambil kagidi
  6. iskambil jargonu
  7. boxer iskambil kagitlari
  8. iskambil kagidindan ev yapmak
  9. iskambil kagidindan yapilmis
  10. iskambil kagitlarinin esrari

© 2008 - uludağ sözlük

iskambil destesi ile oynanan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iskambil destesi ile oynanan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iskambil destesi ile oynanan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orijinalinden guzel olan coverlar » ybsg denilesi kizlar » adana motor meslek lisesi » sarhos » enternasyonalizm » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » winds of plague » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » ornenando » hasip ile nasip » belki ustumuzden bir rus gecer » 99 kosmak » salvar amerika nin jeanidir » gotik hatuna parmak atmak » sozlukte gay var » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iphone » berber salonundaki yanci grup » osmanli devleti » mottoman » lynyrd » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » civanim » kisiligini oturtamamis ozenti insan » goztepe » karin » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » uydunet » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » tanri nin olmadigi yer » islam da icki yasak mi sorunsali