insan arkadaslarini yemez 

kapat
  1. vejetaryen KiŞiNiN ET YEMEME GEREKÇESi.
    #926584 (kurremkarmerruk, 29.11.2006 18:01 ~ 18:10)
  2. (bkz: vejetaryen)
    #926618 (nirvana, 29.11.2006 18:07)
  3. (bkz: seven ne yapmaz)
    #926726 (vadideki zumbuk, 29.11.2006 18:27)
  4. (bkz: yer mi turk evladi)
    #926734 (larker, 29.11.2006 18:28)
  5. issiz bir adaya dusen ve acliktan bir deri kemik kalmis insanlar icin pek gerceklesemeyecek gibi gozuken onerme.
    #926741 (mulayim, 29.11.2006 18:29 ~ 18:54)
  6. önüne geleni ıssırarak seven garip kişiliklere ikaz cümlesi.
    #926831 (pembepanter, 29.11.2006 18:54)
  7. -acıktım..
    -ama biliyorsunki bi' adadayız ve yanına aldığın ilk üç şey bitti.
    -öyle oldu di mi?
    -evet canım.en son mp3'ünü yedin.
    -hıımmm..
    -?
    -insan arkadaşını yer mi?
    -höe?yok artık..
    -insan arkadaşını yemez.
    #926964 (smyrna, 29.11.2006 19:27)
  8. olay bir erkek ve bir disi orumcegin ciftlesmesinden hemen sonra, sigara keyfi yapilirken gecer:
    -insan partnerini yer mi?
    +bu da nerden cikti hayatim?
    -biz yaratilisimiz geregi yiyoruz degil mi?
    +oyle mi oluyordu, ben unutmusum bunu.
    -evet oyle oluyor ve su sigaram bitsin seni yicem hayatim.
    +ama hayatim. partnerinim ben senin.
    -bana partner mi yok! huaaa! (der ve erkek orumcegi yer.)
    #937531 (alfred hickorkmaz, 02.12.2006 01:30)
  9. insan söz konusu olduğunda barbarlık en başta akla gelmesi gereken husustur elbette. ve evet insan arkadaşlarını yer. geçen günlerin muhasebesi yapıldığında arkadaşların olmadığı anların kişinin kendi özel hayatına yaptığı olumlu etkisi olduğu anlardan çok daha fazladır. bu da gösterir ki insan arkadaşlarından kaynaklanan, ısırmadan önce üfleyen fareninki kadar belli belirsiz bir tehditle karşı karşıyadır ve ancak her bitip sona erdiğinde anlar hakikati. ne kadar dost -ya da arkadaş her ne derseniz deyin buna- o kadar zaman kaybıdır aslında. insan arkadaşlarıyla birlikte her ne kadar nitelik olarak çoğalıyor gibi görünse de nicelik olarak bunun tam tersidir; sürekli azalma tehdidiyle karşı karşıyadır evet. bereket versin ki hayat, yaşamak için çok da fazla bir kendilik ya da saf bir zeka istemiyor bugünlerde.. yoksa muhtemelen büyük bir "yaşama beceriksizliği" sendromuyla karşılaşabilirdi insanlık... ve görkemli bir aldanmanın sakin kıyılarına varana dek çıldırmanın eşiğinde sayıklar dururdu. gerçi bugün için de pek farklı bir şey söylenemez aslında, yalnızca insanlık henüz bunun farkında değil, ve işte bu mutlu farkında olmama hali kurtarıyor onları. evet sözün özü insan arkadaşlarını yer, çünkü özellikle bu çağda benim diyebildiği herşeyi yok etmek üzere kodlanmıştır.
    #1048983 (historiacalamitatum, 24.12.2006 15:55 ~ 16:01)
  10. orjinali "insan arkadaşlarını yenemez" olan ama zamanla "yenemez" deki "ne" ninkaynaması sonucu olusan cumle.
    #1049198 (enginar, 24.12.2006 16:33)

© 2008 - uludağ sözlük

insan arkadaslarini yemez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. insan arkadaslarini yemez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insan arkadaslarini yemez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» op beni ricep yi beni ricep » sonmeyen sigara izmariti » her seyin asirisinin zararli oldugu gercegi » 1670 » wolke 9 » gozleriyle konusan sevgililer » poset biriktirmek » zigit » zengin kiz bulmak » sozluk kendine kari bul lan allahsiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games