ian somerhalder 

kapat
  1. lost dizisinde boone carlyle i canladıran john locke un adaya kurban verdiği 08 aralik 1978 dogumlu mankenlikten oyunculuğa dönme kişi.
    (replikasyon, 09.07.2007 19:41)
  2. ilk defa lostta gördüğüm,daha dizinin jeneriği başlamadan aşık olduğum varlık.inanılmaz derecede güzel gözlere sahiptir.
    (# http://www.imdb.com/galle...alder%2C%20Ian&seq=10 )
    (delilah, 23.07.2007 21:42)
  3. lost'tan önce keşfettiğim ve herkese göstermeye çalıştığım,husky'lerinkini andıran gözlere sahip olağanüstü yakışıklı insan evladı. *
    (slywitch, 13.12.2007 09:55)
  4. birilerinin neden diziden çıkarıldığını söylemesi gerektiği kişi. şu sıralar diziden atıldıktan sonra ne yapıyor bilmiyorum ama eminim dizide daha kalıcı rollere hakkı vardı.
    (destination unknown, 18.02.2008 09:26)
  5. "bebek yüzlü erkeklerin genelde uyuz bir surat yapısına sahip olmaları" kaidesini delip geçen istisna adam; farklı bir bebektir kendisi. kendisini kaçırma isteği uyandırır.
    (karin, 08.05.2008 09:09 ~ 09:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» avalon » ed wood » kula nin tarihi eserleri » sabahin koru » bir of ceksem karsiki daglar yikilir » benicio del toro » yemleme bildir » cocuk sozlugu » kadinlariniz sizin tarlanizdir » ne yaptin sen yegen yav » sunnet inancinin ortaya cikisi » requiem for a dream in hissettirdikleri » cold heart canyon » sindel » queen latifah » serhan sokulgan » lions » back to black » gebze nin tarihi eserleri » mike mangini » ilber ortayli » don santino corleone » peder zickler » yuksekova nin tarihi eserleri » yaran videolar » oks anneleri » sufizm » biz kac parayiz » sadece universite mezunlarina oy hakki verilmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa