bugün

bir kaç maçtır ayağıyla gol atıp, kafasından başka bir şekilde gol atamıyor diyenlere gereken cevabı vermiş futbolcudur.
ayagıyla gol atmaya baslamıstır. bırde kalecıyle karsı karsıya atarsa cılek olur.
Evet karşı karşıyaya kaçırıyor ama gece yaşamı olmamasıyla, kafa golleriye, mütevazi ve efendiliğle adamın dibi olduğunu kanıtlamış futbolcudur.
abartmıyorum kendisinin yerinde guiza olsa beşiktaş açık ara liderdi ve feci averajı vardı.

9-10 golü falan var ama benim izlediğim maçlarda 10-15 net kaçırmıştır.
(bkz: almeida inanılmaz gol kaçırdı)
futbolu tartışılır ama hugo almeida demek karizma demektir. *

(bkz: net)
son yılda kendisini affettiren bir o kadar dışarı çıkmamasıyla gece hayatı olmamasıyla ve tamamen futbola odaklanmış haliyle beğeni toplayan karizmatık futbolcu.
ızlendıgı kadar kendısıne ayak uyduruldugu zaman super guce donusuyor belkı teketekte basarısız ama actıgı ortalar, aralara kacmalaraı verdııg paslar bana busene ızlerken zevk veren bır forvet.
bu deveden basketçi olur futbolcu olmaz.
forvet falan değildir. oraya bi fidan diksen büyür çarpan top gol olur, aynı işi görmüş olur. hiç değilse geleceğe yatırım olur.
hazırlık maçında sağ ayağı ile trabzon'a gol atmıştır. bunu da gördük.
cenabet bu adam yahu. bugünkü ibb maçında orta sahadan topu bizim kale tarafına vurup kornere neden olduğunda maçı alamayacağımızı anlamıştım ki o zaman öndeydik. ne zaman beşiktaş maça asılmazsa hep aynısı oluyor arkadaş. bize rahat yok. ömrümden ömür gitti ibneler.
Sağ arka uyluk kemiğindeki rahatsızlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştır. Yani galatasaray maçında yok.
sabah sabah sikiym ya çektirdi. Başka zaman mı yoktu sakatlanacak.
beşiktaş sağlık ekibi 3 hafta yok demiş. 3 aydır o, bizim sağlık ekibini tanıyan bilir.
bence bu takımın santrafor transferine ihtiyacı yoktu, pektemek gelince tek santrafor oynayan takımın 2.5 tane alternatifi olacaktı o bölgeye (batuhan yarım). ancak takım şimdi o yarım adama kaldı. oysa sol açığa takviye daha acildi.
sinan kurumuş ne durumda ki, o ışık var mı derbide ilk 11 için?
sol framede görünce ayağıyla gol attı sandığım futbolcu. sakatlanması

beşiktaş'ımız için kötü olmuştur.
galatasaray derbisinde iğne ile sahada olacağı söylenen futbolcu.

kaçırdıkları, karşı karşıya gol atamama hastalığı olsa da bu sezon süperligde gösterdiği 9 gol 7 asistlik performansla ligin en etkili forveti olduğu su götürmez gerçek.
geçen sene 3-2 arena'da yendiğimiz maçın son dakikalarında quaresmanın insanlık dışı ortasına sıçtığı kafa ile topu trübüne gönderen kazma.

10 golün 7sini kafası ile atar. o da jumping falan değil ha, fernandes kafasına çarptırıyor. ama gel gör ki adam atıyor mu atıyor?
geldiği ilk sezonda, karabük maçında, sert bir şut ile attığı golün geçersiz sayılması üzerine şut atmaya küsmüş forvet.

almanya'da, portekiz'de ne güzel golleri vardı bu adamın uzaktan şutlarla, şimdi "şut atmayacaksın, yoksa çocuk ölür!" diye tehdit ediyorlar sanırım.
geçen sezon muslera'nın korduğu kaleye taktığı uzaktan golün sikko bi faul kararı ile geçersiz sayılması da şut atmaya küsmesinde etkilidir.
Manuel fernandes'in ne kadar büyük bir topçu olduğunun kanıtı olan eleman.

Karşı karşıya kaçırdıklarıyla 1 fenerbahçe mağlubiyeti -ki o maçın faturası ferrari'ye kesilmiş, ferrari de bize 8 milyon euro kesmiştir- 1 galatasaray mağlubiyeti, 2 trabzonspor beraberliği armağan etmiştir. Gençlerbirliği, sivas, ibb maçlarını saymadım. Quaresma'nın ipten aldığı maccabi maçını saymadım ki bunlar bir çırpıda sayabildiğim "karşı karşıya" olan pozisyonlar. Koşamadığı, defansın yetiştiği, saatte 3 km hızla vurduğu pozisyonları saymıyorum.

O cüssesine rağmen sırf faul almak için topa yükselmediği hakemin sırf yükselmemesi sebebiyle pozisyon faul olsa bile "kambura yatma" değerlendirmesi yapıp oyunu devam ettirmesiyle hem atak piç olur Hem de pozisyon falan yeriz. Mesela son ibb maçında böyle bir pozisyondan gol yedik.

Sakalın olmadığı yerdeki abdurrahman çelebi'dir. Bu adam gitmek istedi, "kendine kulüp bul o zaman" dediler bu sezon başında kendi ülkesinde bile vasatın üstü takımlar talip olmayınca zoraki kaldı.

Ligin en çok gol atan takımında da bırakın da hem de 6'sı net "al da at" olan pasları değerlendirip 9 gol atsın.

Kendisi yerinde pektemek olsaydı, en az 14-15 golü olur, berabere biten en az 2 maçı da kazanmış olurduk.net

Pektemek sakat, batuhan ve mehmet akyüz'ün hali ortada, yapacak bir şey yok.
27 ocak gs maçı kadrosuna alınmayan oyuncu.
hugo ve tolga abinin yurt dışındaki çakmasıdır.
yarınki derbide oynayamayacak olan forvet! Evet forvet. Kendisinin kötü bir forvet olduğunu düşünenler ya adam gibi izlemiyordur MAÇLARI, ya özetlerden takip ediyordur ya da sanal alemde yazanlarla yorum yapıyordur.
Bir forvet, sadece karşı karşıya kaldığı zaman gol yapan oyuncu değildir. Bobo Bunu çok çok iyi yapardı. Ama bir sezonda attığı maksimum gol sayısı ligde 12, toplamda 18. Bu kadro da olsa çok daha iş yapabilirdi. Ama almeida'nın onun yarısı kadar son vuruş yeteneği olmamasına rağmen gol yüzdesi ondan daha yüksek. Asist sayısı neredeyse iki katı. Yani iddia edildiği kadar kötü bir forvet değil. Sırtı dönük oynayabilmesi, arkadaşlarına açtığı alanlar, her maç aldığı 10a yakın faul, CüssesiNe göre olağanüstü hızı, şut atarken basireti bağlanan Ama Uzun pas atarken Uzun menzilli füzeye dönen bir sol ayak, yürümesine yarayan bir sağ ayak, pozisyon bilgisi ve demir gibi bir kafa. Yerden yere vurduğunuz o adam ilk yarının en çok pozisyona giren ve şu anda ligin en çok skora katkı yapan oyuncusu. 9 gol 8 asist.
gözümde hep bir un çuvalı olarak kalacak topçu.(yanılt LAN beni)