himself 

kapat
  1. ing. kendi.
    #760356 (6.4.r.1.$.h, 21.10.2006 14:08)

© 2008 - uludağ sözlük

himself başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. himself ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu himself nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tansel colasan in emekli olmasi » requiem for a dream » dr cureklibatur ve bay arkin » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » the beatles » uludag sozluk altin gunu » kominist » folkearth » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » babanin sapkasini yere dusurmek » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » turk silahli kuvvetleri » all my loving » ogretmen cocugu » bekaret onemsizdir diyen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » sivrisinege ucan tekme atmak » ulugay sozluk » beni susarken bolme » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » imper » breaking bad » jean marie gustave le clezio » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » tkp » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » bak ne diyor kayahan abi » all i ve got to do » kaynastirma » ask nazlanir