hi 

kapat
  1. ingizlizce de selam,merhaba anlamına gelen kelime. okunuşu şu şekildedir , hay!
    (jagatai, 04.06.2006 02:18)
  2. (bkz: hi5)
    (MANSON, 04.06.2006 02:21)
  3. i si biraz uzatıldığında sasirma ve panik olma ünlemi de olabilir.

+dün çantamı çaldırdım.
    -hiiiiii

+pipican ayrıldı benden
    -hiii

*
    (norma, 01.08.2006 00:48)
  4. ingilizce bilmeyen abazaların msn de buldukları yabancı kızlara söyledikleri ilk cümle. ikinci cümle ise cam open dır.
    (thor voivoda, 01.12.2006 18:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sakinlik huzur verir » muscoril » george costanza » iceri terligi » ergun poyraz » dertler benim olsun » 1955 » mufit can sacinti » dani filth » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » kotu kizlarla flort rehberi » kestane gurgen palamut » sanctum 666 » suvermez » arabam var » chrome vanadium » 402 numarali sinif » download helper » dile dolanan sarkilar » david caine » youtube » insanin buyudugunu anladigi an » amacindan saptirilmis icatlar » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » basortulu kizlar kasedimi almasin » hayirli kismet » launcher » dave murray a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa