panik olma 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. panik yok panik yok hepimiz olecegiz
  2. yumusak olma ezilirsin sert olma kirilirsin
  3. panik yok
  4. panik
  5. dusman olma pisman olma
  6. kizil panik
  7. panik adak
  8. arpalikta panik var
  9. nokturnal panik
  10. panik olmayan ben

© 2008 - uludağ sözlük

panik olma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. panik olma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu panik olma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 4st 7lb » savaskarsitlari org » kizlari tuvalette dusunmek istememek » ip atlayan gurbuz dana » israilogullari nin sol frame i isgali » otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek » hasankeyf » buyuksehir calisiyor ukteler doluyor » kirmizi » ergenekon un olum listesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci