her zaman 

kapat
  1. daima anlamında.
    #60839 (redwinemania, 10.02.2006 22:07)
  2. ing. always
    ayrıca; yanlış yazılmış hali için: herzaman
    (bkz: asla)
    (bkz: hiçbir zaman)
    ...
    #1621264 (wtasyh, 08.05.2007 16:15)
  3. tüm zamanların hepsi, ilelebet, daima, sonsuza kadar anlamlarına gelir.
    her zaman, türkçe'de cogu zaman kullanılır. sevgi cümleciklerinde sik sik rastlayabiliriz, seni her zaman sevecegim vs. gibi. her zamanı cokca kullanmak aslında biraz tehlikelidir. cunku ortada bir söz, bir yemin hadisesi vardır, dürüstlük konuları vardır. mesela, ''her zaman operaya giderim'' gibi. hadi bakalım.
    #2469807 (kasgarli tost, 14.10.2007 19:36)
  4. (bkz: ihtiyaç molası)

kararıyor gözüm
    her adımda, yanımda
    duruyor sözün
    kulaklarımda yapışmalar
    nefes alamıyor kalbim
    her ne olsuysa durumun buysa
    kanıyor içim
    kötü degilim hiç haketmedim

her zaman var ol inan ki
    geriye baksan da alışık olsan
    öylesine garip bir an ki
    ağlasan olmaz inlesen olmaz

gün oluyor, bir gün gel desen
    ay oluyor, bir ay var desen
    yıl oluyor, düşler gerçege
    dönemiyor
    yol oluyor
    bırakayım gömeyim topraga
    yokmuş gibi kaçayım ardıma
    yürüyorum, yollar var daha

her zaman var ol inan ki
    geriye baksan da alışık olsan
    öylesine garip bir an ki
    aglasan olmaz inlesen olmaz

kalbim o kadar viran ki
    #2679215 (one after 909, 09.12.2007 11:58)
  5. simple present tense.
    #3369752 (mrs lautrec, 07.05.2008 23:02)
  6. ihtiyaç molası grubunun gaza getirme potansiyeli yüksek parçası.
    #3478010 (bugsbunny, 01.06.2008 12:38)

© 2008 - uludağ sözlük

her zaman başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. her zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu her zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» webcam acan kizin akraba cikmasi » sikma canini oksa patlicanini » ramazan davulcusunun tipini merak etmek » seriatten korkup allahsiz olmak » findik ile fistik arasindaki farklar » downtown » sinegi ustune iseyerek oldurmek » kadri yamac » eksi oycu ibne » microsoft visual studio a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci