he 

kapat
  1. helyumun simgesi
    (archer, 16.02.2006 17:59)
  2. ingilizce'de "o" (3.tekil şahıs) anlamına gelen sözcük..erkekler için kullanılır...
    (seffafbukalemun, 03.03.2006 20:02)
  3. türkçe'nin orta asya'da konuşulan lehçelerinde evet anlamına gelir. türkiye'de de orda ve doğu anadoludali illerde günlük hayatta "evet" anlamında kullanılır.
    (yahudi yerlesimci, 28.05.2006 01:03)
  4. (bkz: he man)
    (bahdeniz, 28.05.2006 01:07)
  5. inşaat alanlarında ustaların anlaşmalarındaki kullandıkları en akıcı ve belirgin kelime
    (berbay, 24.08.2006 11:19)
  6. (bkz: deliye he demek sevaptır.)
    (andlee, 16.10.2006 15:37)
  7. (bkz: hematoxylin-eosin)
    (hunlu, 23.04.2007 23:13)
  8. kendisini ortamın yıldızı yapmaya çalışan insana, sürekli kendinden bahsedip kendini öven insana, salak insana, deliye he deyin gitsin. *
    (kursunkalem, 23.04.2007 23:18)
  9. asaf halet celebi şiiri.

vurma kazmayı
    ferhâaad

he'nin iki gözü iki çeşme
    âaahhh

dağın içinde ne var ki
    güm güm öter
    ya senin içinde ne var
    ferhâaad

ejderha bakışlı he'nin
    iki gözü iki çeşme
    ve ayaklar altında yamyassı

kasrında şirin de böyle ağlıyor
    ferhâaad
    (yasakani, 05.07.2007 02:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » tara reid » naber seker » scorched earth » ralink » vesvas » ahmed el kafir bin muslim » open office » ahimsa » saovi » o cocuklari » mad jack the pirate » eternal sunshine of the spottles mind 2 » sergen yalcin » justine henin » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » kelle paca » kotu insanlari tanima senesi » what a feeling » yaran msn nickleri » joker » madem ermenisin istemeden vermelisin » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » still got the blues » ayar veren sarkilar » universal funeral » bucak kalesi » tarzan boy » guven kirac in tadim reklami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa