bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
Bulunduğum ortamda en iyisi olmak. Kiz-erkek fark etmez benden daha iyisi oldugu vakit rahat edemiyorum, ne yapip edip mukemmel olmak icin ugrasirim. (Aslan burcu hırsı işte) sozlugu bu yuzden seviyorum, iyi olmaya gerek yok.
Saat sesine takintim oldugunu daha once de yazmistim. Tik tak sesinin olduğu yerde oturamam, uyuyamam.
Baska yok galiba.
Birde mutsuzsam bunu asla belli etmem. Hatta bu yuzden arkadaslarimdan sık sık "hic seni uzgunken gormedim, moralini bozan bir sey olmuyor mu, nasil hep bu kadar pozitifsin" cumleleri duyarim. Ben hep pozitif degilim ama birinin benim mutsuzlugumdan mutlu olma ihtimalini dusundukce çıldırırım.
Saat sesine takintim oldugunu daha once de yazmistim. Tik tak sesinin olduğu yerde oturamam, uyuyamam.
Baska yok galiba.
Birde mutsuzsam bunu asla belli etmem. Hatta bu yuzden arkadaslarimdan sık sık "hic seni uzgunken gormedim, moralini bozan bir sey olmuyor mu, nasil hep bu kadar pozitifsin" cumleleri duyarim. Ben hep pozitif degilim ama birinin benim mutsuzlugumdan mutlu olma ihtimalini dusundukce çıldırırım.
Hiza takıntısı her şey hizada olması gerekli.
Şapkaların ters veya yamuk olması. nerede hangi kıyafette olduğu önemli değil yolda insanlardan rica etmişliğim var utanıyorum söylemeye ama aklımdan çıkmıyor.
boş odada yanan ampul görünce delleniyom cidden takıntı haline geldi.
Yamuk, eğri, biçimsiz çekilen perdeleri görünce sinir olurum. Düzgün çekin şu perdeleri ya!
Gittiğim yerlere ait orda edindiğim bi eşyayı saklamam. Islak mendil de dahil.
senkronlu ses!
Hangi birini sayayım. Özellikle uykuya hazırlanırken tekrar eden sesler çin işkencesine dönüşür. Damlayan bir musluk, saatin sesi.
Bir ara günlük hayat içerisinde hala ne mantıkla olduğunu anlayamadığım kaldırım taşlarındaki aynı renge basma, fayans, karo gibi şeyleri sayıp hesaplama, ulaşım araçlarında aynı yere oturma vardı. Şimdi attım hepsini gitti çöplüğe. Pis takıntılar.
Bir ara günlük hayat içerisinde hala ne mantıkla olduğunu anlayamadığım kaldırım taşlarındaki aynı renge basma, fayans, karo gibi şeyleri sayıp hesaplama, ulaşım araçlarında aynı yere oturma vardı. Şimdi attım hepsini gitti çöplüğe. Pis takıntılar.
Ölümdür.
Giydiğim kıyafete dökülen çok ufak yemek lekesi beni gün boyu çıldırtır.
Radyo tiyatrosu dinlemeden uyuyamamak. Mutlaka gece kulaklıkla radyo tiyatrosu dinleyerek uyurum. Sabaha kadar çalar durur.
Düşünmekten uyuyamadığım için iç sesimi öyle bastırıyorum.
Düşünmekten uyuyamadığım için iç sesimi öyle bastırıyorum.
Kendimle olan rekabetim.
türkçe yazarken imlaya takığım. şu sözlüğe yazarken bile kurallara çok uygun yazarım, asla bir yanlış yapmam, defalarca silip yazmışlığım var.
almanca'da ise artikellere takıntılıyım. mutlaka ama mutlaka doğru artikel kullanırım. hatta hemen hemen her gün telefondan uygulamaya girerim, rastgele kelimelerin artikellerini okurum.
bunları neden yapıyorum hiçbir fikrim yok.
almanca'da ise artikellere takıntılıyım. mutlaka ama mutlaka doğru artikel kullanırım. hatta hemen hemen her gün telefondan uygulamaya girerim, rastgele kelimelerin artikellerini okurum.
bunları neden yapıyorum hiçbir fikrim yok.
Kahvemin soğuması, sigara paketimde tek dal kalması. Acayip takıyorum bu iki duruma.
Benim büyüdüğüm sosyal çevrede deli gibi entrika vardı. Dedikodu medikodu değil bak, entrika. Bu brezilya dizilerindeki gibi aynı
Birinin bi açığı bulununca neler neler, neler neler oluyordu yani
Ben de kendime ‘ne olursa olsun asla açık vermeyeceksin kimseye’ diye baskı yapıp duruyordum. Bu kaldı bende takıntı olarak
Özelimi pek anlatmam çevremdeki insanlara, ya da x ile ilgili bi derdimi birine anlatıcaksam bunu x i tanıma ihtimali olmayan birine anlatırım.
Öyle değişik şeyler yani.
Birinin bi açığı bulununca neler neler, neler neler oluyordu yani
Ben de kendime ‘ne olursa olsun asla açık vermeyeceksin kimseye’ diye baskı yapıp duruyordum. Bu kaldı bende takıntı olarak
Özelimi pek anlatmam çevremdeki insanlara, ya da x ile ilgili bi derdimi birine anlatıcaksam bunu x i tanıma ihtimali olmayan birine anlatırım.
Öyle değişik şeyler yani.
utanç duyulduğu için bazen kimliksiz olduğumuz ortamlarda açıklamaktan korktuğumuz takıntılardır.
(bkz: ben değil bir arkadaşım)
(bkz: ben değil bir arkadaşım)
sabah erken kalkmaktan nefret etmek.
Tekrarlayan sesler. Ağız şapırdatma, sakız çiğnerken çıkan ses, tesbih sallanması, masaya vurulması, kulaklığın sesinin dışarı çıkması, metal sesleri kısaca çoğu sesler ve toplu ortamda yaşama zorluğu, allah baska dert vermesin.
imla kurallarına uyulmaması. Minik kanser sebebidir benim için.
aynalı bir odada aynaya bakmamak. ya da yemek yerken aynayı arka tarafıma alarak oturmak.
Bir işi bitirmeden rahat edemiyorum. Yarım bi iş veya bişey görüncede tahammül demiyorum kaçıyorum.
Dışarı çıkarken ocak , musluk ve odaları bir kac kez kontrol etmek.
toplu taşımanın en yoğun kullanılan saatlerinde sırt çantasını sırtından çıkarmayan sik kafalılara takığım.
yayaya yol vermeyen andaval şoförlere takığım.
ineceği durağa geldikten hemen sonra koca kıçını oturduğu yerden kaldırıp ite kaka kapıya koşturan öküze takığım.
herhangi bir şeyin sırasındayken önüne geçmek için cinlikler yapıp görünmez olduğunu sanan casper' a takığım.
yayaya yol vermeyen andaval şoförlere takığım.
ineceği durağa geldikten hemen sonra koca kıçını oturduğu yerden kaldırıp ite kaka kapıya koşturan öküze takığım.
herhangi bir şeyin sırasındayken önüne geçmek için cinlikler yapıp görünmez olduğunu sanan casper' a takığım.
Gömlek yakalarının kırışık,kalkık ve yamuk olması.
Üstü açık uyuyamamak. Evet yazın bile.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar