hamaset 

kapat
  1. kahramanlık, yiğitlik.
    (cikarinbeniburdan, 06.04.2006 18:00)
  2. yasemince'de yasemin yalcin'ın canlandırdığı, yaşlı ve unutkan kadın karakterinin ismi.
    (gonulcelen, 06.04.2006 18:06)
  3. cesaret..
    (piano-foRte, 07.05.2006 12:10)
  4. yüreklilik,cesurluk.
    (lilith, 20.08.2006 23:57)
  5. birlik beraberlik.
    (chemsuk, 21.03.2007 22:18)
  6. vatan millet sakarya..
    (barva, 30.11.2007 15:21)
  7. eski dilde kahramanlık ve vatanseverlik.
    (Seytanin Fisildadiklari, 17.03.2008 16:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» entry e bakiniz » savas ay » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » elbistan in tarihi eserleri » isvicreli bilim adamlari » al rayyan » storming through red clouds and holocaustwinds » azami » aramaya siddetle iman etmek » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » duzce universitesi » bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu » graveworm » neda » renin » yaran basliklar » soldier of fortune » 5 hastane dolastirilan yanan bebek » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » closure » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » jimi hendrix sex tape » star tv » ticaret » sle7in » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » ben seni asla » mihail gorbacov a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa