haco 

kapat
  1. özellikle gürcüler tarafından yapılması ve daha ziyade yenilmesi sevilen, bozuk kıvamına yakın bir tür peynirin tavada özellikle tereyağı ile (bol bol) kızartılamsı suretiyle hazırlanan, hele bi de dibi kırmızı kırmızı tuttunca tadına doyum olmayan (bkz: tadından yinilmez), bir tür geleneksel yiyecek. Çayla mükemmel gider. (bkz: olsa da yesek)
    (mususi, 24.08.2006 12:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 17 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » ben leyla olmusum kimin umrunda » dikkat abazan tehlikesi » kadirli nin tarihi eserleri » sirkulasyon » ooze venue » lokum diyor lokum » niksar in tarihi eserleri » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » el erzurumi » kuyular icindeyim » seksi oy veren ibne » tanri misafiri » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » asli enver » hava soguk » eastern promises » agu » tikal » turlu turlu » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » sanirim osurdum » evde tek basinayken yapilabilecekler » hakikat aski » berlin in mimari eserleri ve muzeleri » alaka » yasar kemal » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » a sign for the norse hordes to ride a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa