h2 

kapat
  1. haberturk un, necati yildirim ın başını çektiği, nadir ozgoren den müteşekkil ekibinden çıkma yeni bir sitesi.
    içeriği incelenmeli demekte bir sakınca olmadığı gibi dileyen herkesin katkısına açıklar.

geçici erişim için
    http://www3.haberturk.com/h2test/
    #2309687 (mignon, 13.09.2007 15:18 ~ 15:19)
  2. http://h2.haberturk.com/ adresinden yayın yapan haberturk' ün yeni sitesi. sapken seker olmak ın diğer adı.
    #2407821 (antilopyawrusu, 01.10.2007 00:05)
  3. (bkz: bu entry nin kiymeti yillar sonra anlasilacak)
    #2407831 (maymunlarcehennemi, 01.10.2007 00:08)
  4. tv reklamlarında idiot bir sesin, sürekli surette "aş iki" diye terennüm ettiği habertürk'ün yan şeysi.

ben türkçede aş diye bir harf bilmiyorum. ingilizce'De de bulunmuyor bu "aş" denen harf. ha çok zorlarsan, yoksa bu ilkokul iki zekasına sahip perforeci hanım kızımız, "haş" mı demeye çalışıyor. iyi de "haş" diye de bi syk yok bu dilde. merak etmeyin öbür dillerde de yok. bu "haş" sadece bildiğin "k" harfine "ka" diyen gereksiz neslin ahfadı.

böyle saçma sapan bir reklam nasıl olabilir, bunu nasıl çevirip çevirip yeniden yayınlayabilirler. habertürk genel yayın yönetmeni de mi buna ses çıkarmıyor.

(bkz: saçmalıklar ülkesi türkiye)
    (bkz: abidik gubidik tv reklamları)
    #2582294 (beyazyelkenli, 12.11.2007 05:43)

© 2008 - uludağ sözlük

h2 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. h2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu h2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye sozluk » extraction » hande yener » tosarmak » brokar » kendisine iyi davranan kiza asik olan erkek » yahsi » bilincaltina yonelik reklam hazirlama teknikleri » yaran msn diyaloglari » kurdistan diye bir devlet kurulsa olacaklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci