guney amerika 

kapat
  1. son dönemlerde solun gittikçe güçlendiği ve müthiş liderlerinin dünyanın dikkatini çekmeyi başardığı kıta.
    #399677 (ireland, 05.07.2006 20:58)
  2. amerika kıtasının güneyinde bulunan kara parçası. bu kıtada bulunan ülkelerin çoğunluğu sosyalist biçimde yönetilir.
    #1471524 (columbia1990, 30.03.2007 15:45)
  3. ülkeleri :
    kolombiya, venezuela, guyana, ekvador, brezilya, bolivya, paraguay, peru, uruguay, şili
    #1995727 (araf, 23.07.2007 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

guney amerika başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. guney amerika ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu guney amerika nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben kimim » what is love » sutlu badem corbasi » tumer metin » estonya milli futbol takimi » taraf a yayin yasagi » aram yayinlari » summer wine » kizlara yuz vermemek » lamia » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » arkas holding » dursun uyar » aczimendi » mbaran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » secde » moderatore meydan okumak » fenerium » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » bering bogazi » robert terk » burcu esmersoy » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » zirveye sevgiliyle gitmek » bir araba kullanamayan olarak kadin » cocuk duslerimiz yok artik » intihar » ece temelkuran » andrew divoff » at least i have a job