god mode 

kapat
  1. f.p.s. türü oyunlarda kaçak güreşme yolunun önde gelenidir. genelde tab'a basılarak açılan oyun konsollarına god yazılmasıyla aktif olur. oyundan aldığınız zevki mahveder. zir ölümsüz olup üstünüze akın akın yağan düşmanı rahatlıkla temizlemek, zaman kaybından bir şey değildir. düşük health'in verdiği gerilme duygusuyla köşelere sinmenin verdiği sıkıntı, bu tür oyunlarda olması gerekendir zannımca.
    #2168212 (gothic evil, 20.08.2007 22:15)
  2. sim city de çeşitli doğal afetler yaratabileceğiniz, ağaçlar ekebileceğiniz, yeryüzü şekilleri yapabileceğiniz mod.
    #2371536 (cemmm, 24.09.2007 12:46)

© 2008 - uludağ sözlük

god mode başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. god mode ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu god mode nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakan aysev » yagmur » the beatles » balans ve manevra » ask karartir » turban » oje » istanbul surlari » gimenez » babanin kriz var demesi » yemek yemenin ilkellik olmasi » hakan celik » seovi » cakma yahudi » konsantre matik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » berrak sudaki kirmizi balik » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » sesleri gormek » simdi onlar dusunsun » kuru mahmut efendi kahvecisi » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » nane limon » ha bu diyar » ceyhanli koyu antik kenti » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » virginia gold » istanbul universitesi avcilar kampusu » mircea lucescu » kaynima kaydim » caylak olmamak