gidiyom gidemiyom 

kapat
  1. aman of
    aman of, amman off
    denizin kenarında
    kalayladım kazanı
    yandım aman, öldüm aman
    bir vefasız uğruna
    tutmadım ramazanı vay
    anasına kızına da
    sandıktaki bezine
    duvardaki sazına da
    yandım ela gözüne
    aman of, amman off
    gidiyom gidemiyom
    az doldur içemiyom
    yandım aman, öldüm aman
    sen benden geçtin ama
    ben senden geçemiyom vay
    anasına kızına da
    sandıktaki bezine
    duvardaki sazına da
    yandım ela gözüne
    aman of, amman off
    oyna sevdiğim oyna
    bu dünya kalmaz böyle
    yandım amman, öldüm amman
    bu sevdanın sonu yok
    gel yavrum doğru söyle vay
    anasına kızına da
    sandıktaki bezine
    duvardaki sazına da
    yandım ela gözüne

ruhi su söylemiştir. diğer bir adıda "aman of" dur.

üç deniz topluluğu da (bkz: yağmurlar dinmeden)albümüne katmıştır bu türküyü.
    #1580451 (lost control, 28.04.2007 10:36 ~ 10:37)
  2. birine yüzünüz dönük bi şekilde geri geri yürür vaziyette dalga geçme mahiyetinde söylenirken işyerinin müdürüyle çarpışıp sizin dalga konusu olmanıza sebep olabilen türkü, aman diyim.. *
    #1580473 (tyro, 28.04.2007 10:47)
  3. (bkz: dönüyom dönemiyom) *
    #1580513 (witch, 28.04.2007 11:06)
  4. zonguldak yöresine ait muzaffer sarısözen ve hüzeyin çakır derlemesi olan keyifli bir türkümüz.
    #3427361 (KIWO, 21.05.2008 17:19)
  5. (bkz: hey onbeşli)
    #3427367 (aman heri, 21.05.2008 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

gidiyom gidemiyom başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gidiyom gidemiyom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gidiyom gidemiyom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sikerim ben yatmaya gidiyorum » iselek » sarah walker » oxycodone » sozluk disinda var olamayan yazarlar » marion » uludag sozluk yazarlari » adil yargilamayi etkilemeye tesebbus » saipsiz » besinci nesil gammaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci