g n r nirvana metallica ucgeni 

kapat
  1. bu üçgenin açıları o kadar dardır ki içinde bulunanların beyni kadardır. bunun içine giren kendini birden metalci (bu kelimeden tiksinyorum ama millet bundan anlıyor) sanır. sağda solda ahkam kesmeye başlarlar james dünyanın hatta kainatın en iyi vokali, lars davulcuların kralı davulu o icat etmiş ondan daha kral çalan yoktur dünyada, Nothing Else Matters dünyaya gelmiş ve gelebilecek şarkıların en iyisidir en güzelidir. kurt ilahtır gnr süperdir. türkiyeden de pentagram yetişir yardımlarına acaba gündüz geceyi coverlamasaydı ismini duyabileceklermiydi bilmek isterim. megadeth ve dave en büyük düşmanlarıdır çünkü dave larsın köpeğini tekmelemiştir. ozzy dinlemezler çünkü civciv eziyorudur, black sabbath dinlemezler çünkü black sabbath satanisttir, dark angel forbidden gibi metallicayla aynı türün gruplarını bile dinleyemeyip gürültü diye nitelendirirler, death ve black metal se bunlarda kabızlık yapar. metallica ya laf söyletmezler söylemeye kalksanız dinlemezler. ahanda metallica ya bok atarak karizma yapıyor derler. işte tam da benim kıl olduğum noktaya geldik. lan hırt sana mı düşmüş metallica yı savunmak eşşoğlueşşek. bir zamanlar sabah akşam dinlediğim dünya da babana bile güvenmeyeceksin ama metallica ya güvenebilirsin diyen biri olarak yapılan satış derin yaralar bırakmıştır bünyede, nasıl göklere çıkardımsa yerin dibine sokmakta hakkım. ben senin gibi mp3 ünü indiripte dinlemedim gittim load albümü için sırada bekledim müzik marketin önünde içinden çıkan neydi bi ton bok püsür. bu üçgendeki insanlara sesleniyorum bir önce yol yakınken çıkın üçgenin içinden kral tv, gala, viva takılın daha çok eğlenirsiniz ve bize bırakın metal i ve metallica yı savunmayı o küçük beyinlerinizle zaten yapmak istesenizde yapamazsınız ya da at gözlüğünüzü çıkarıp birkaç grup daha tanımaya sevmeye çalışın baktınız olmuyor gözünüzü seveyim bırakın bu işleri.
    #3250301 (autumnblaze, 09.04.2008 16:47)
  2. tokio hotel eklenerek kare yapılacak olan üçgendir.
    #3250323 (joe satriani, 09.04.2008 16:53)
  3. biraz at the gates, hafif carcass, azıcık ta cradle of filthrahatça o üçgenden çıkarır adamı.
    #3250359 (aliceinchains, 09.04.2008 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

g n r nirvana metallica ucgeni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. g n r nirvana metallica ucgeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu g n r nirvana metallica ucgeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ander sevdaluk » mahmut guzelgoz tenekeci mahmut » fiyat icin arayiniz » rojbin tugan kalkan » baki mercimek » 5 derste nasil darbeci olunur » fall dog bombs the moon » kartonpiyer » rabita i serife » yeni baslayanlar icin canakkale a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci