flash tv dizileri 

kapat
  1. kanaldan kanala zaplarken geçen 0.47 saniye dahilinde görüldüğünde bile insanda tiksinme duygusu yaratan, ne senaryosundan ne de oyuncuların dediğinden ne de gelişen olaylardan bir şey anlaşılan, mahmutpaşa'da çekilmiş ardından da unkapanı'nda düzenlemeleri yapılmış ıraksak diziler bütünü.

izlemeyin, izlettirmeyin, çocuklarınızı uzak tutun.
    #3417958 (larker, 19.05.2008 15:41)
  2. yapimi flash tv ye ait olmayan ama tekrar bölümleriyle bu kanalda gösterilen tatli hayat gibi cok kalite bir diziyi bu gruba dahil etmemek gerekir. zaten flash tv de farkinda olayin ulan süper dandik diziler koyuyoruz bari show tv den bitmis bi dizi alalim günde hic degilse iki saat rating aliriz diye düsünmüs olabilirler. sari biyikli abimizlede bir yere kadar adam telef oldu.
    #3417990 (goksan, 19.05.2008 15:48 ~ 15:49)
  3. (bkz: gerçek kesit)
    #3418046 (bugsbunny, 19.05.2008 16:00)

© 2008 - uludağ sözlük

flash tv dizileri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. flash tv dizileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu flash tv dizileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the number 23 » yeni baslayanlar icin akil fikir vermek » tu kaka bana » lugata » cepteki son para ile yapilabilecek sey » sereftir seni sevmek » kiz kufurleri » kopukle dolu kuvette sampanya icmek » sozlugun gundeminde kalma rehberi » isinden memnun olmamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci