bugün

http://www.facebook.com/v.../video.php?v=396686328623
yine güldürmüştür.

(bkz: çarşı nın tarihe geçen fenerbahçe şakası)
allah başka dert vermesin taraftarıdır. (bkz: yazık lan)
şampiyon olamayınca stad yakarlar.
yeni mispuçkalar ve o.. çocuğu kezmanları beklediğimiz taraftar.
(bkz: ağlama melis)
Dilimde şarkıların gündüz gece
Deli gibi aşığız Fenerbahçe
Bu dünyayı yakarız senin için
Şampiyonluk gelince...

bestesini yanlış anlamış taraftar topluluğudur. şuan aveller kendi stadlarını yakıyorlar.*
(bkz: eline almak)
hiç değişmemişlerdir.
(#7841488)
görsel
(bkz: biran icin heyecanlandin itiraf et)
ilk onbirden hangi futbolcuyu döveceklerini düşünen topluluk.

favori guiza gibi görünürken, volkan demirel süpriz yapıp dayak yiyen ikinci fenerbahçe kalecisi olarak tarihteki yerini alır.
an itibariyle lig tv'de şahane görüntüleri yayınlanan topluluk. stad yakmışlar, "yönetim istifa, aziz istifa" diye bağırmışlar, camları kapıları indirmişler. canlarım benim. dur bakayım, tüh hepinize yetecek kadar sodamız kalmamış.
dünyanın en şanssız taraftarıdır 2 dk içinde birbirine tamamen zıt iki duyguyu olabilecek en yoğun şekilde yaşamış bi kaç ay kendine gelmesi zor gözüken taraftar topluluğudur.Müthiş stresli geçen ve şampiyonluk gitti gözüyle bakılan maçın son anlarında staddan şampiyonluk anonsları yapılmıştır 2 dk. içinde 55 bin kişi şampiyonluk sevinci yaşarken sonra takımın şampiyon olmadığı bilgileri ulaşmıştır stada zavallı taraftarlar ulan hayvan gibi seviniyoduk şimdi üzülmemiz mi gerkiyo acaba diye bi hezeyandan sonra kafayı yeyip kadıköyü savaş alanına çevirmişlerdir.
bursaspor - beşiktaş maçı skorunun, anons ile 2-2 olduğu duyurulunca fenerbahçeli futbolculara sarılan, daha sonra gelen anonsla 2-1 olduğunu öğrenip stadı yakan taraftardır.

eksi için düzeltme: söylediklerimde bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. tvde gördüğüm kadarıyla maçta ne olduysa onu aktarıyorum. ayrıca stadınızı da ben yakmadım. bu eksiyi kendi taraftarlarınıza vermelisiniz bence.
budur: http://www.youtube.com/watch?v=5kPFEXFbML4
--youtube'da video izleyemeyen arkadaslar icin spoiler--
kendilerini sampiyon sanip timsah yürüyüsü yapiyorlar*
--spoiler--
yarın parmakla gösterilecek kişilerdir. uzun süre dalga geçilecek olan bu kişilerde kaçacak delik arayacaktır. ayrıca kendi stadyumları yakacak kadar gözlerini şampiyonluk-kupa bürümüştür. e yazık tabi şampiyonluk-kupa onların da hakkı, değil mi? değil! bu götü kalkık taraftara kupaya, şampiyonluğa teğet geçmek bile çok!

daha ılımlı kesim tarafından ise "vay vay, yazık yaw, yine kendilerini buğday ambarında görmüşler" şeklinde anılabilirler. *
asildir.
şükrü saracoğlu stadındaki bu akşam ki maç sonunda hallerini gördükten sonra beni götümle güldürmüş ve muhtelif yerlerimi de güldürmeyi başarmış taraftarımsı. (bkz: 2009 2010 sezonu şampiyonu bursaspor)
bu sezon sami yen'de kendine 'taraftar' diyen 20.000 kişiye 1.100 kişiyle taraftarlık dersi vermiş 'taraftarımsı'. git kendi başkanına sor bakalım, o maçta iki takım arasındaki farkı yaratan unsur neymiş acaba? maçtan sonra olduğu gibi sana da güzelce anlatır da ağzından çıkanı kulağının duymasına vesile olur bir ihtimal.

takımı için fedakarlık yapmak söz konusu olduğunda dünyanın en görkemli işlerine imza atan taraftar kitlesidir.
ivedilikle buraya abone olmalılardır.

görsel
(#4855446)
kardeş taraftar dediği kostad'lılar tarafından bıçaklanan taraftarlardır...

http://www.sporx.com/futbol/superlig/194280/

Alayınızın amına koyayım katil ibneler diyorum...

Her zaman Dediğimiz gibi..

(bkz: biz tek siz hepiniz)
(bkz: dişe diş kana kan intikam intikam)
olay cikaranlar için söylüyorum... genelleme değildir.
ellerine aldıkları taşlarla bira şişeleriyle önüne gelen camı indiren, arabalara zarar veren, farkli takimi destekleyenleri bicaklayan, linc etmeye kalkisan, polise, basına taş atan, stadi yakan insanlar var aralarinda eminim cogu pkkli teröristlerin 1 mayista ya da cikardiklari diğer olaylarda küfür etmiştir... e ne farki kaldi onlardan? spor yasası artik şart oldu. maçlardan sonra esen terörün bir cezasi olmali... kesinlikle genelleme değil olaylari cikaranlaradir lafim...
bir fenerli olarak kendilerinden utandığım zamandır bu gece.

(bkz: insanın kendi stadını yakıp yıkması)
(bkz: insanın kendi futbolcusunu rehin alması)
(bkz: #8027484)
(bkz: #8027026)
(bkz: #8026569)
(bkz: #8026542) *
(bkz: #8026065)
(bkz: #8057220)
ve son nokta;
(bkz: #8055674)
anipatiklik ile büyüklüğü karıştıran insanlar.
kendilerini sempatik sanan samsun'un concon bebelerinin anipatiklik ile büyüklüğü karıştırdığını iddia ettiği insanlardır...

(bkz: anipatik ne lan)
(bkz: cezaevi mahallesi)