bugün
- gecenin şarkısı9
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
#3352062 no'lu entry'de de görülebildiği gibi sadece fenerbahçe'ye özgü bir durum değildir. üstelik fenerbahçe daha sonra sıfır çektiği ligde en fazla puan toplayan türk takımı olmuş ve çeyrek final oynamıştır. yani çoğu kişinin saplanıp kaldığı noktada değildir.
6-0'ı, 8-0'ı unutan kazmaların mutluluğuna mutluluk katan olay.
- ama onun üzerinden bilmemkaç sene geçti bla bla...
+ bu sanki dün mü oldu yarram.
- ama onun üzerinden bilmemkaç sene geçti bla bla...
+ bu sanki dün mü oldu yarram.
fenerbahçeliler'in üzülmemesi gereken durum. toplamda 8 takım başarmıştır bu işi.
(bkz: uefa şampiyonlar ligi/#3352062)
(bkz: uefa şampiyonlar ligi/#3352062)
2 puan alıp 4. olmaktan çok da kötü olmayan durumdur. ha 2 ha 1 ya da 0.. sonuçta sonuncu olunuyor. 2 puan alana boncuk mu verdiler?
galatasaray sampiyon kluplerde yari final oynarken fener nerdeydi? Piyasada yoktu.
Galatasaray uefa kupasi alirken fener nerdeydi? Piyasada yoktu.
Galatasaray ceyrek final oynarken(2000-2001) fener nerdeydi? Sifir cekiyodu.
Fener ceyrek final oynarken galatasaray nerdeydi? Dinleniyordu, kronolojik olarak hakkidir.
Ayrica 100 seneyi askin fenerbahce tarihinde bir ceyrek final boyle onemliyse kimse kusura bakmasin da o takim buyuk takim falan degildir. Varsa yoksa ceyrek final, biz 10 sene evvel oynadik kardesim, nedir bu yersiz hezeyanlar?
Fener bu yollara girmeye ozenirken galatasaray donuyordu.
Hee sifir cekme meselesine gelince... Bunun utanilicak bu yani yok. Fener o zamanlar avrupa'da gunes falan degildi, belki anca bi kutup yildiziydi. Gerci simdi de yenilmez armada degil ya o da baska mesele.
Illa biseyden utanilicaksa pendik'e elenmek bunun icin cok guzel sebep olurdu, takimdan bir futbolcuyu o essiz taraftarin(!) dovmesi cok daha iyi bir sebep olurdu.
Galatasaray uefa kupasi alirken fener nerdeydi? Piyasada yoktu.
Galatasaray ceyrek final oynarken(2000-2001) fener nerdeydi? Sifir cekiyodu.
Fener ceyrek final oynarken galatasaray nerdeydi? Dinleniyordu, kronolojik olarak hakkidir.
Ayrica 100 seneyi askin fenerbahce tarihinde bir ceyrek final boyle onemliyse kimse kusura bakmasin da o takim buyuk takim falan degildir. Varsa yoksa ceyrek final, biz 10 sene evvel oynadik kardesim, nedir bu yersiz hezeyanlar?
Fener bu yollara girmeye ozenirken galatasaray donuyordu.
Hee sifir cekme meselesine gelince... Bunun utanilicak bu yani yok. Fener o zamanlar avrupa'da gunes falan degildi, belki anca bi kutup yildiziydi. Gerci simdi de yenilmez armada degil ya o da baska mesele.
Illa biseyden utanilicaksa pendik'e elenmek bunun icin cok guzel sebep olurdu, takimdan bir futbolcuyu o essiz taraftarin(!) dovmesi cok daha iyi bir sebep olurdu.
- fenerbahçe gruplarda sıfır çekmişti ama ahahahaahaha
+ sakın sen yüzyılın ezikliğinden gelen bir sıkıntıyı gecenin 3ünde çekiyor olmayasın?
- öyle mi dersin?
+ valla öyle gibi.
- ben çay koyup geleyim o halde.
+ ok.
(bkz: bu da böyle bir anımdır)
+ sakın sen yüzyılın ezikliğinden gelen bir sıkıntıyı gecenin 3ünde çekiyor olmayasın?
- öyle mi dersin?
+ valla öyle gibi.
- ben çay koyup geleyim o halde.
+ ok.
(bkz: bu da böyle bir anımdır)
fenerbahçe gruplarda sıfır çekiyorken
siz evde 31 çekiyordunuz,
gece gece konuşturmayın beni şimdi.
siz evde 31 çekiyordunuz,
gece gece konuşturmayın beni şimdi.
(bkz: 0)
alah'ın emridir, dinen de caizdir.
Fenerbahçe'nin tarihe adını kazımasıdır. Fenerbahçe avrupa'da daha rezaletine imza atana kadar en rezalet durum budur. burada tüm suçlu rivaldo'dur. insan bırakır garibanlar bir puan alsınlar diye. ayıp ayıp.
birilerinin yıllardır 31 çekme sebebidir...
(bkz: gruplarda inecek var) *
fenerbahçelilerin her sene şampiyonlar ligine katılan takımlarımız hakkında, "tek rezil biz olmayalım" düşüncesiyle "allahım şunlarda 0 çeksin" şeklinde dua etmesini sağlayan olaydır.
efenim tamamen son maci sunan spikerin ugursuzlugudur.. fener 5 macta 0 cekmis.. son maci nou campta oynamakta.. mac 90 dakikaya kadar 0-0..
spiker; evet sayin seyirciler fenerbahcemiz nou camptan puan alan tek turk takimi olarak tarihe gecti mac bitmek uzere...
ama o da ne! macta 90+2 oynanirken ceza sahasina yakin bir yerden barcelona frikik kullanir..
spiker; rivaldo topun basina gecti, rivaldo, rivaldo, rivaldoooooooo veeee pehhhhh.. tirrrssss.. top malesef aglarimizda sayin seyirciler..
ve bu ugursuzluk fenerbahceye tarihi bir rekor! getirmis, 90 yillik efsane sonunda bunu da basarmistir..
(bkz: yapti cilgin onu da yapti)
(bkz: ulan ben demedim mi 90 dakka bitmeden konusma diye)
spiker; evet sayin seyirciler fenerbahcemiz nou camptan puan alan tek turk takimi olarak tarihe gecti mac bitmek uzere...
ama o da ne! macta 90+2 oynanirken ceza sahasina yakin bir yerden barcelona frikik kullanir..
spiker; rivaldo topun basina gecti, rivaldo, rivaldo, rivaldoooooooo veeee pehhhhh.. tirrrssss.. top malesef aglarimizda sayin seyirciler..
ve bu ugursuzluk fenerbahceye tarihi bir rekor! getirmis, 90 yillik efsane sonunda bunu da basarmistir..
(bkz: yapti cilgin onu da yapti)
(bkz: ulan ben demedim mi 90 dakka bitmeden konusma diye)
ancak fenerbahçe'nin başarabildiği olaydır.
fenevbahçe nin şanlı(!) tarihinden bir alıntıdır.
islam çupi'nin bahsettiği büyüklük bu olsa gerektir.
unutmayınız... unutturtmayınız...
ısrarla hatırlayın ve hatırlattırın...
ısrarla hatırlayın ve hatırlattırın...
genelde rakip takımlar avrupa'da bi bok oynamadan evinde rezil olarak mağlup olduğu maçlardan sonra, rakip taraftarlar tarafından dile getirilir. anlatabiliyor muyum?
bugün hangi maç vardı ya?
*
bugün hangi maç vardı ya?
*
(bkz: beşiktaşlı melisler rahatsız)
rivaldo'nun camp nou'da fenere saldığı son dakika frikiği hala akıllardadır.
bu akşam kertiğine kadar düdüklenen beşiktaşlı garibanların hatırlatmasıdır. o rekor bize ait size vermeyiz merak etmeyin.
ama hakkınız var şimdi: 8-0 sonra da 10 kişiye 3-1. tabi koyuyor insana! ızdırabınızı paylaşıyoruz yahu!
not: eksilemek için fazla kasmayın.
ama hakkınız var şimdi: 8-0 sonra da 10 kişiye 3-1. tabi koyuyor insana! ızdırabınızı paylaşıyoruz yahu!
not: eksilemek için fazla kasmayın.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar