farah 

kapat
  1. yeni bir 5. nesil yazar. hoşgelmiş.
    (isildur, 26.01.2008 17:44)
  2. 5.nesil yazar.
    (glbst, 26.01.2008 19:50)
  3. (bkz: şu dişlek olan mı)

(bkz: ziyaaaaaa)
    (gulce, 26.01.2008 19:51)
  4. prince of persia serilerindeki hindistan prensesi. aralarında bir münasebet var ama ilk iki oyunu bitirme şerefine erişemediğim için kesin konuşamıyorum.

ayrıca beşinci nesil yazarmış. hoşgelmiş. **
    (WoLF, 26.01.2008 20:00)
  5. kendisini uludağ sözlük'e getirebilmek için bir hafta boyunca bulaşıklarını yıkadığım, ütüsünü yaptığım, evini temizlediğim badim. ilik gibi insandır vallahi. bir de çok sağlam yazar, dikkat etmek lazım.
    (tuzluksuz hiyara kosan, 28.01.2008 10:11)
  6. rüzgarına kapılmamak ne mümkün.. hoşgelmişiz ikimiz de.**
    (rhayader, 29.01.2008 03:09)
  7. ileri görüşü ve geniş vizyonuyla beni kendisine 2 dakikada hayran bırakan. besinci nesilden böyle yazarlar cıkıyor olması nesiller arası ayrım olayını tamamen sildi kafamda. zira bu sözlükten ne yazarlar geldi gecti simdi entry girmiyolar ama ben bu kadar kalitelisini sözlüğün ilk yılında bile görmedim. bence kendisi yeni celebrty. bu süper vizyonuyla asla silik olmayacaktır bence sözlük payitaht kaldıgı sürece. hatta ne silikliği amk caylak bile olmayacaktır. hatta besinci nesil moderatör olması an meselesiymiş. sora bize baslık actırıcak canımcım:

(bkz: 120 entry ile moderatör olmak)
    (imitasyon, 27.02.2008 02:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kilic baligi nin oykusu » acaba » topuklu ayakkabi ile yuruyuse cikan bayan » tayshaun prince » dikkat abazan tehlikesi » resat calislar » murat soydemir » aydin fest 08 » tanri ile seytan arasindaki farklar » gulu seven dikenine katlanir » teb » dalton ana » behcet celik » fikri kose » show tv » andriy shevchenko » kuyular icindeyim » turk erkegi » huseyin uzmez » en cok entry girilen baslik » isveren prim borclarinin affi » batak » hepsi posta da sloganli reklam » gizlenmis ukteler » starbucks » yasar nuri ozturk » hayrunnisa gul » konya tramvayi » msn de erkegin kiz nick i kullanmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa