beslenir ki bu 

kapat
  1. uykusuz' daki şirin bebe fırat'ın ağzından çıkma, uğur gürsoy'un bir kalıp olarak sık sık kullanacağını düşündüğüm masumcuk laf.*
    http://img143.imageshack....987618183454134016pq1.jpg
    bir başkası için:
    (bkz: ben bunla bir şey yaparım ki)* *
    #2904034 (farah, 27.01.2008 17:04)
  2. kedi için söyler bunu annesine. o sırada kedi kucağındadır. ancak annesinin "mikrop kaparsın, çükün düşer" blöfünü yemiş ve kediyi "kup" efektiyle kucağından fırlatıvermiştir. çükü kıymetli tabi sevimlinin.
    #2907152 (rhayader, 28.01.2008 12:07)
  3. msn kişisel iletimi işgal eden, temiz saf ama kesin yargı içeren cümle. yani bir kedi başka ne yapılabilir ki?

beslenir ki bu.
    #3506487 (serenitytheone, 07.06.2008 13:52)

© 2008 - uludağ sözlük

beslenir ki bu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. beslenir ki bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu beslenir ki bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saipsiz » necrophagist » futbol spikerlerinin turkcemize kattiklari » futbolun seksten daha cok zevk vermesi » ataturk u ilah gibi gostermek » eski sevgilinin ciplak fotograflarini yayinlamak » minibuste dikiz aynasindan kiz kesmek » lc waikiki » adenoidektomi » toplam baslik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci