bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
-eğer bir şey seni öldürmüyorsa güçlendirir.
+haklısın hacı, götü kaybettiğime deydi doğrusu. hadi, güçlenme sırası sende.
-gak guk.
+haklısın hacı, götü kaybettiğime deydi doğrusu. hadi, güçlenme sırası sende.
-gak guk.
cok samimi bir deyim.
(bkz: beni oldurmeyen sey beni guclu yapar)
ne o oyle, daha muhabbeti kurmadan senli benli mi olduk?
(bkz: beni oldurmeyen sey beni guclu yapar)
ne o oyle, daha muhabbeti kurmadan senli benli mi olduk?
insanın hayatında karşılaştığı zorluklara karşı direnişini ölçmesinden güç aldığını savunan çin felsefesidir.
en büyük örneği wolverine in vücuduna adamantiumun zerk işlemidir. bizde bunun karşılığı olarak arif ışık a karışık kasetten taocu seksin... pardon kung fu nun felsefesinin g.tten verilmesi örnek olarak gösterilebilir.
öncelikle çin felsefesi değil friedrich nietzsche aforizmasıdır. seni öldürmeyen şey güçlü kılar şeklinde bilinir. eh çokda tutarlı bir aforizma değildir.
mesela, çükünüzü kessek ölmezsiniz ama pek de güçlenmezsiniz.
mesela, çükünüzü kessek ölmezsiniz ama pek de güçlenmezsiniz.
elinizi sokun bi prize de göreyim götünüzü. hadi bi çarpılın ama ölmeyin, güçlenin sonrasında trafoya çıkıp güç bende artık ulan trafo sen mi büyüksün ben mi diyip ayar verin bakalım. (bkz: ebesininkini tersten görmek)
bir a-p mayınının kişiyi öldürmediği takdirde ömür boyu sakat bırakması durumunun ortaya sürülmesiyle anında yalanlanabilecek tıraş felsefe.
her konuya uyarlanabilen önermedir.
kullanılan organ gelişir mantığıyla benzerdir. zira ağırlık çalışırsanız kas yaparsınız. tersi de anlamlıdır, yani kaslarınızı hiç kullanmazsanız erir. alçısı yeni açılan kolun veya bacağın diğerinden daha ince olması buna örnek olabilir.
tecrübelere de uyarlanır, bir işte hata yaptıkça daha iyisini yapmaya başlarsınız, gibi.
kullanılan organ gelişir mantığıyla benzerdir. zira ağırlık çalışırsanız kas yaparsınız. tersi de anlamlıdır, yani kaslarınızı hiç kullanmazsanız erir. alçısı yeni açılan kolun veya bacağın diğerinden daha ince olması buna örnek olabilir.
tecrübelere de uyarlanır, bir işte hata yaptıkça daha iyisini yapmaya başlarsınız, gibi.
bildiğin çin malı. hem de felsefeymiş.
yüzeysellik hakkımı kullanarak hemen bir örnek veriyor ve bakalım bir şey beni öldürmüyorsa güçlendiriyor mu öğreniyorum. hikaye geliştikçe şekillenecek.
yolda pervasızca yürüyorum. kulağımda kulaklık, salim'in alo şarkısını dinliyorum. içsesim de şarkıya eşlik ediyor ve mutlu mesut ilerliyorum. karşıdan karşıya geçmem gerekli, şarkının mükemmelliği yüzünde bu dünya ile iletişimim kopuk. sağa sola bakmadan atlıyorum yola. ve işte; şehir içi hız limitine uymayan bir şoför frene tüm gücüyle yüklenmesine rağmen arabasıyla beni uçuruyor. yarım saat ambulans gelmiyor, bunun üzerine zeki ve cevval türk vatandaşı beni karga tulumda bir taksiye bindiriyor ve hastaneye gidiyorum.
gözümü açıyorum ve belden aşağısını hissetmiyorum.
ama çok güçlüyüm. hatta iki avucumun arasında ceviz kabuğu bile kırabiliyorum. *
edit: çin malı değilmiş.
yüzeysellik hakkımı kullanarak hemen bir örnek veriyor ve bakalım bir şey beni öldürmüyorsa güçlendiriyor mu öğreniyorum. hikaye geliştikçe şekillenecek.
yolda pervasızca yürüyorum. kulağımda kulaklık, salim'in alo şarkısını dinliyorum. içsesim de şarkıya eşlik ediyor ve mutlu mesut ilerliyorum. karşıdan karşıya geçmem gerekli, şarkının mükemmelliği yüzünde bu dünya ile iletişimim kopuk. sağa sola bakmadan atlıyorum yola. ve işte; şehir içi hız limitine uymayan bir şoför frene tüm gücüyle yüklenmesine rağmen arabasıyla beni uçuruyor. yarım saat ambulans gelmiyor, bunun üzerine zeki ve cevval türk vatandaşı beni karga tulumda bir taksiye bindiriyor ve hastaneye gidiyorum.
gözümü açıyorum ve belden aşağısını hissetmiyorum.
ama çok güçlüyüm. hatta iki avucumun arasında ceviz kabuğu bile kırabiliyorum. *
edit: çin malı değilmiş.
niçe nin he Twilight of the Idols kitabının 8. sectionında geçen cümle. tam olarak şöyledir ;
Out of life's school of war: What does not destroy me, makes me stronger.
ayrıca niçe den önce büyük filozof, süper insan kanye west'in söylediği konuşulur.
(bkz: stronger)
Out of life's school of war: What does not destroy me, makes me stronger.
ayrıca niçe den önce büyük filozof, süper insan kanye west'in söylediği konuşulur.
(bkz: stronger)
güçlendirdiği kadar korkunçlaştırır ayrıca ; çünkü savunmak zorundasındır kendini ... ölüm korkusu.
çin malı ise normal bir felsefe. yok eğer nietzsche sallaması ise nietzsche severler boşa harcadıkları senelere yansınlar. adam kof çıktı lan.
'Beni öldürmeyen acı güçlendirir'.Adlı Friedrich Nietzsche'nin sözüyle eş değer kapsamlı bir çin felsefesidir.
(bkz: dayak yiye yiye güçlenmek)
mantığı basit, bağışıklık kazanırsın.
aç kalmak için geçerli olmayan tezdir. ölmesen de güçten düşersin aç kalırsan...
saçmalığından ödün verilemeyecek kadar uyduruk olan söz.
-unutma, seni öldürmeyen şey güçlendirir...
-ormanda on kaplan gücündeyim ozaman ben, bi pençe atayım mı ağzına ağzına, ne dersin?
-ormanda on kaplan gücündeyim ozaman ben, bi pençe atayım mı ağzına ağzına, ne dersin?
ölümcül bir tehlike aninda got korkusu ile anlik olarak kazanilan ozellik.
genelde vucudun kendini koruma amacli reaksiyonudur.
bir anda yuz metreyi on saniye altinda kosar yada yetmis kiloluk bir beton blogu tek elle tutabilirsiniz.
genelde vucudun kendini koruma amacli reaksiyonudur.
bir anda yuz metreyi on saniye altinda kosar yada yetmis kiloluk bir beton blogu tek elle tutabilirsiniz.
Bir şey öldürmediyse yaralamıştır, ne şehit olursunuz ne gazi. Niyazi'nin niyazları fizan illerinden size ulaşır, güçlenen şey kapsama alanıdır.
süpergüç kazanma durumuna ışık tutabilecek önerme.
sizi ısıran radyoaktif örümcek, üzerinize damlayan uzaylı simbiot, patlayan gama bombası, üzerinize düşen meteor sizi öldürmezse süpergüçlendirir.
sizi ısıran radyoaktif örümcek, üzerinize damlayan uzaylı simbiot, patlayan gama bombası, üzerinize düşen meteor sizi öldürmezse süpergüçlendirir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar