exploded egypt has escaped to my bosphorus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. a man escaped
  2. little egypt
  3. egypt air
  4. egypt
  5. egypt central
  6. the prince of egypt
  7. mozart in egypt
  8. bosphorus
  9. bosphorus kbb
  10. bosphorus night

© 2008 - uludağ sözlük

exploded egypt has escaped to my bosphorus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» erendiz atasu » endirekt serbest vurus » depoyu doldur » touch of evil » kurtlerin kendi kendine yaptigi irkcilik » pulse » carpisma » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » felak suresi » kalbinde fenerbahce yi yasatanlar » modifikasyon » bu sehir girdap gulum » tulomsas » arka kapi fobisi » amanin aman » turkceyi ingilizce ile kirletmek » sevgiliyi baskasiyla opusurken gormek » wladimir klitschko » georgi jukov » avm » kucuk ibo nun yengesi » yalnizca benden kacma yeter » vakit kaybi » seiko » ibrahim abay » portakal cicegi suyu » oropher » 21 mayis 2008 manchester united chelsea maci » rumpelstiltskin » nazmiye guclu » franky facer » fi » fincani tastan oydum kizil ejderi icine koydum » the swordsmen » allah ile aldatmak » pusi » amme hukuku ve devlet nazariyeleri » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » abdullah gul un ingilizcesi » kanalturk » kulodun olayim osur osur bogulayim » gelmis gecmis en buyuk golcu » frekansmetre » elleri goremiyorum » git lutfen » demet akalin » kapali alanda sigara icenler » strange wilderness » kurtkoy » lemanyak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa