estarabim 

kapat
  1. 1975 yılına ait bir erkin koray klasiği...
    1995 yılınmda grup unlu'nün yeniden yorumladığı şaheser...

çok memleketler gezdim
    neler gördüm görmedim
    şu kocaman dünyada
    senin gibi görmedim

öyle bir yar istemem
    istesemde istemem
    güller bitti dilimde
    nasıl diyeyim bilmem

estarabim estarabim
    sağdan soldan estarabim

aom aom aom aom aom

ateş olmayan yerde
    duman tütmezmiş derler
    zaman zaman halini
    bir görseler gülerler

böyle bir yar istemem
    istesemde istemem
    güller bitti dilimde
    nasıl diyeyim bilmem

estarabim estarabim
    sağdan soldan estarabim

aoum...
    #155548 (ferrole, 07.04.2006 15:51 ~ 15:52)
  2. erkin koray'a ait, hala kelime anlamının ne olduğu konusunda tartışmalar yapılan süper şarkı.

en yaygın tahmin ise "estir yarabbim"'dir.
    #849524 (kasimpasa canavari, 12.11.2006 19:31)
  3. hababam sınıfının klasiklerindendir...
    #1078729 (drlinux, 30.12.2006 03:35)
  4. http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +

orphaned land coveri buradan izlenebilir.
    #1079420 (autumnblaze, 30.12.2006 12:38)
  5. sonundaki "m" harfinin "n" ile değiştirilmesi halinde, kürtçede "es te ra nım" yani *seni zkeyim* anlamına geliyor... veya tam bilmediğim için böyle de geliyor olabilir... erkin baba birşeyler anlatmaya çalışmış ama hayrola..
    #1325322 (metalycra, 20.02.2007 02:17)
  6. unlu tarafindan da harika yorumlanmis bir erkin koray sarkisidir.
    http://www.youtube.com/watch?v=n4ScfWQZmIQ +
    #3772536 (bairam hoshtempo, 05.08.2008 06:22)

© 2008 - uludağ sözlük

estarabim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. estarabim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu estarabim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elif safak » havuza girince su sicratma ic gudusu » hasan sabbah » sinemada film bitince alkislamak » coral sea deniz savasi » bagil sistem » cocuk yaslarda gelisen fal bakma yetenegi » lester piggott » hayatin anlamini askta bulan insan » tavsandan sapka cikartmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games