esprit de corpus 

kapat

1. fransız oryantalistlerin osmanlı askeri teşkilatını özellikle yenicerileri anlatırken her paragrafın içinde ortalama olarak 3-5 kez kullandıkları söz öbeği.birlik ruhu gibi bir anlama gelmektedir.
    #3038341 (xabiasvili, 21.02.2008 11:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esprit de corpus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esprit de corpus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esprit de corpus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esprit de corpus. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » ezana duyarli muzik seti » lens » destroy rock n roll » raz » hakkimi ver gideyim adalet » nescafe yi pakediyle karistirmak » manana » mucahit » elma hesabi actirmak » siktirin gidin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 2004 secimleri izmir buyuksehir sonuclari » ali poyrazoglu » eric bana » melih gokcek » ozgurcan ozcan » gabor kiraly » string teorisi » iphone » gorulebilecek en kotu ruya » bluevelve tarzi entry girme rehberi