esprili 

kapat
  1. espri kavramina sahip olan canli veya cansiz varliklardir.
    (reun 7, 12.12.2006 15:06 ~ 17:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» koc holding in vefasizliklari » ben onemliyim ben degerliyim » alkol ve sigara » hacked » kucuk harfli mutluluklar » yari iletken » seovinin gelecegi » frekansmetre » matrimonial » publisher » grand theft auto 4 » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » coder kolasi » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » yilmaz vural in kiziyla cikmak » gaelgarciabernal » yarasi saklim » zaha hadid » dar agaci » sozlukle ilgisiz istekler » arka kapi fobisi » maggie and milly and molly and may » simple plan » seri eksi oy veren mafya » trgamer com » bir kavmin efendisi onlara hizmetkar olandir » el opmeye giden gotik hatun » recep tayyip erdogan » cavusu tokatlamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa