eski yara 

kapat

1. nurettin rencber'in mük'kemmel bir türküsü olmakla birlikte aynı zamanda aynı albümünün adıdır. bu albümde bir de yururum diye bir türküsü vardır ki "ooof of" dedirtir.
    #87361 (redwinemania, 25.02.2006 12:34 ~ 10.02.2008 20:10)
  2. bir de murathan mungan'dan
    ....
    Gün gelir bir gün
    Başka bir mevsim, başka bir takvim, başka bir ilişkide
    O eski ağrı
    Ansızın geri teper.
    Dilerim geri teper.
    Yoksa gerçekten bitmissinizdir.

(bkz: yalnız bir opera)
    #87367 (olric, 25.02.2006 12:46)
  3. bünyeyi delip geçen bir türküdür.türküdeki anafikir size uymasada türküden etkilenmemek imkansızdır.
    #826955 (qb1903, 07.11.2006 16:38)
  4. ilk dinlenildiğinde şok etkisi yapan parça.
    #1278264 (roy orbison, 08.02.2007 23:43)
  5. gerçek aşk kılıç yarası gibidir, yara kapansada izi hep kalır, Ahmet Altan'ın kılıç yarası gibi isimli kitabında savunduğu tezi bir başka açıdan çürüten Nurettin Rençber türküsü. Bazı yaralar vardır ki kapanmaz kıvamında. Sinesine sürermi, geri dönsem eski yara.
    #1929794 (reguiem, 14.07.2007 02:17)
  6. ağlatır.
    #2007382 (kelmajeste, 25.07.2007 15:38)
  7. (bkz: eski sevgili)
    #2007495 (vincent vega, 25.07.2007 15:56)
  8. eski sevgiliye ozlemin ic burkan ezgisidir. sarkiya eslik eden hatunun icli sesi adamin midesine oturur.

(bkz: nurettin rençber)
    #2382511 (karakuzusu, 26.09.2007 11:52)
  9. http://www.youtube.com/watch?v=LUTfBw3nOGs +
    #2609307 (limon cicegi kolonyasi, 20.11.2007 05:05)
  10. insanı yerle bir eden,çok eskilere alıp götüren şarkılardan biridir.
    eski sevgiliye seslenen,ağlatan sözleri var.

"eski yardan...eski yardan ne kaldı eski yardan?" *
    #2695586 (slywitch, 14.12.2007 10:55)
  11. (bkz: yaranin uzerine gozyasi akitmak)
    #2801806 (polimorf olmus sokak lambasi, 07.01.2008 05:18)
  12. * eski yara eski yara
    sızlıyor eski yara
    yenisinden fayda yok
    varıp gidem eski yara

eski yardan eski yardan
    geçilmez eski yardan
    yenisiyle gönül eyle
    yare kalsın eski yardan

eski yara eski yara
    kapanmaz eski yara
    sinesine sürer mi
    geri dönsem eski yara

eski yardan eski yardan
    gerçek sözler eski yardan
    ben yareyim sen derman
    kes umudu eski yardan

eski yar eski yara
    kalbimde eski yara
    yüzlerce güzel var da
    hasretim ben eski yara

eski yardan eski yardan
    ne kaldı eski yardan
    dal kırıldı kurudu
    aşka veda eski yardan
    #2983813 (estel, 10.02.2008 20:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eski yara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski yara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski yara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eski yara. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eski sevgilinin hediyesini kullanmak » eski sevgilinin simdi ne yaptigini merak etmek » lerzan mutlu nun dunyanin en seksi kadini ilan edi » ben vazgectim de ah su gonlumu avutabilsem » eski sevgiliyi unutmanin yollari » yururum » kahta halayi » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » jean arp » behic asci nin adalet bakanligi na sokulmamasi » winnie the pooh » stadium mk » george hill » iddaa da kuponun garanti mactan yatmasi » zeyna » gizli ajan » sikter » bendeniz 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » shams ensemble » imkansiz ask » uludag sozluk moderasyonu » echion » sarelle » istiklal caddesindeki emolar » gorulen ruyanin aynen yasanmasi » fra angelico » nuve » aylin abuk duygulu